Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
0,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:698980
 
Author:
Evaluation:
Published: 09.03.2005.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Anglija
Stingra ēdienreižu ievērošana: brokastis, lenčs (13:00), tējas laiks (17:00), pusdienas (vakarā). Brokastīs: ola, šķiņķis, biezpiens, marmelāde. Lenčs – uz restēm cepta gaļa + kartupeļi (dārzeņi). Tējas laiks – melnā tēja, dažādi saldumi. Pusdienas – uzkodas, zupas, otrie ēdieni, saldie.
Amerika – tāds ēdienreižu režīms kā Anglijā;
Austrālija - tāds ēdienreižu režīms kā Anglijā;
Francija
Frančiem kulinārija ir māksla.
asas garšvielas;
ēdienu gatavošanā – vīni, liķieri, konjaki;
piedevas gaļas ēdieniem - artišoki, sparģeļi, kāposti;
etiķa un olīveļļas mērces.
Itālija
Mīklas izstrādājumi – makaroni, nūdeles, ko ēd kopā ar zivīm, gaļu, dārzeņiem, sieru.
Cieņā dažādas mērces,
Zivis, vēžveidīgie;
Lieto daudz dažādus dārzeņus
Iecienīti aromātiskie sieri.
Indija
Daudz liegumu uz gaļas ēšanu (veģetārieši). Dienvidindijā galvenokārt lieto rīsus, Z-Indijā – kviešus un kukurūzu.
Aitas, kazas, putnu gaļa, zivis.
Indiešu nacionālie garšvielu maisījums „awry” – kardamons, koriandrs, krustnagliņas, ķimenes, u.c.…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register