Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
0,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:669329
 
Evaluation:
Published: 22.10.2005.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Pasaulē nav senākas un ēdienu izvēlē bagātākas kulinārijas par austrumu tautu kulināriju. Ēdieni, ko gatavo kvalificēti pavāri, ir ne tikai ļoti garšīgi bet arī ļoti veselīgi. Jau sirmās senatnē šīs tautas interesējās par ēdienu gatavošanu un dažādu recepšu pagatavošanu un dažādu recepšu sastādīšanu, kas labvēlīgi ietekmētu cilvēka organismu. Šim jautājumam lielu uzmanību veltījis arī lielais ķīniešu filozofs Konfūcijs. Tieši Ķīnā mūsu ēras sākumā tika izdotas pirmās pavāru grāmatas. Daudzi ēdieni no austrumu kulinārijas, to skaitā arī saldējums, tika publicēti eiropiešu kulinārijas izdevumos.
Austrumu tautu kulinārijas straujo izplatīšanos pasaules mērogā veicināja arī tas , ka daudzu pasaules valstu galmos un bagātnieku ģimenēs tika algoti ķīniešu pavāri.
Arī mūsu dienās austrumu tautu kulinārija pasaulē plaši pazīstama un iecienīta ēdienu lielā savdabības dēļ. Izejvielu lielās dažādības un to daudzveidīgās izmantošanas ziņā austrumu veģetārā kulinārija pārspēj visu, kas šai jomā pašreiz pasaulē pazīstams.…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register