Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
1,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:820837
 
Evaluation:
Published: 11.12.2017.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Used
Extract

• Jebkurā organizācijā plānotās pārmaiņas ir jāizrunā, it īpaši ieviešot ko jaunu, darbiniekam nezināmu. Lean piedāvātie rīki var sniegt uzlabojumus tikai tādā gadījumā, ja darbinieks/vadītājs saprot to nozīmi, praktisko pielietojamību. Pirms ieviest kādu stratēģiju, nepieciešams veikt padziļinātu tās izpēti, izprotot būtību un nepieciešamību konkrētajā gadījumā. Nebūs nekādas atdeves, ieviešot kādu stratēģiju, tāpēc ka tā “skan labi” un “visi to piekopj”.
• Pirms pārmaiņu ieviešanas vadībai jārīko sēdes, kuru laikā izprot, plāno, iesaka un, galvenokārt, vienojas par vēlamo stratēģiju ieviešanu, tādējādi izvairoties no nesekmīgas pārmaiņu norises, iztērējot resursus, taču negūstot rezultātu.
• Kā zināms, viss vienkāršais ir ģenerāls, tāpēc lean sistēmas piedāvātie uzlabojumi darbinieku skatījumā jāparāda pēc iespējas vienkāršāk, uztveramāk, citādi diez vai darbinieks praktiski piekops ieteikumus savu pienākumu veikšanā, jo tie var prasīt pārāk lielu iedziļināšanos;
• Piecu cilvēku grupu izveide var kalpot kā veiksmīgs risinājums jaunu ideju piesaistei un produktivitātes celšanai, balstoties uz sacensību grupu starpā, taču tajā pašā laikā var radīt pretēju efektu indivīdiem, kas nelabprāt iesaistās ideju ģenerēšanā. Viņu pasivitāte var kalpot kā demotivējošs faktors uzdevumu izpildei. Iespējams, ka šādā veidā var laicīgi identificēt konkrētus kadrus un atbrīvoties no tiem, kas savus pienākumus nepilda ar pilnu atdevi.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register