Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
4,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:852629
 
Author:
Evaluation:
Published: 13.12.2012.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 1 units
References: Not used
Extract

Secinājumi
Saskaņas centrs ir partija, kuras interesēs ir cilvēku dzīve Latvijā. Saskaņas centrs rūpējas par cilvēkiem un viņiem rūp to nākotne, tādēļ pēdējā laikā ir ieviesti arī daudzi jauninājumi un jaunas idejas,kuras līdz šim nebija uzskatītas par svarīgām vai nopietnām cilvēku sabiedrībai. Kā piemērus varētu minēt,ka SC panāca to,ka Latvijā ir atgriezti 8.marta svētki sievietēm, viņi izveidoja kara veterānu palīdzības fondu,kurš 9.maija svētkos palīdz veterāniem un viņi ir darījuši vēl daudz dažādu nozīmīgu lietu,kuras pirms tam neviens nedarīja un nevēlējās tam ķerties klāt. Protams,katram ir savas domas par kādu partiju,bet šī partija ir ļoti nozīmīga un nav svarīgi vai SC dalībnieki un priekšsēdētājs ir krievu tautības cilvēks vai nē,jo galvenais ir tas,cik daudz viņi dara un darīs mūsu labā.
Ja cilvēki vairāk atbalstītu Saskaņas Centru un viņu idejas,iespējams mēs pie savu iegribu un mērķu īstenošanas pietuvotos arvien tuvāk, un soli pa solim panāktu to,ka mūsu dzīves apstākļi uzlabotos,tādēļ nevajg būt tik negatīviem un skeptiskiem,jo par mums tiek domāts.
Nilu Ušakovu varētu uzskatīt par tiešām ļoti dižu cilvēku,jo viņš domā ne tikai par iedzīvotājiem,bet arī būdams Rīgas mērs,viņš rūpējas par savu pilsētu cik vien spēdams. Šogad pirmo reizi ziemā tika izgaismota Vecrīga,un par to mums jāpasakās Nilam Ušakovam,jo viņš tiešām savu darbu pilda godam,viņš priecē ne tikai mūsu valsts iedzīvotājus,bet arī piesaista tūristus no ārzemēm,kuri ar lielāko prieku vēlas izbaudīt atmosfēru,kāda šogad valdīja Vecrīgā. Vēl ļoti liels darbs no viņa puses bija tas,ka viņš ir panācis to,lai pensionāriem sabiedriskajos transportos būtu atlaides,jo viņam ir svarīgi visi Latvijas iedzīvotāji.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register