Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
0,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:421362
 
Author:
Evaluation:
Published: 21.10.2021.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

b) Grupas attīstības līmenis nav tas labākais. Liela daļa bērnu sevi parāda no sliktākās puses un pagaidām vēl nav apguvuši prosociālu uzvedību. Iespējams lielai daļai skolēnu ir UDHS, varbūt par to skolotāja vēl nezina. Iespējams, daļa skolēnu vēl neizprot savu uzvedību un tās iespējamās sekas. Tā kā skolotāja sāk strādāt ar jaunu klasi, var teikt, ka tas ir skolotāja sadarbības sākums ar skolotāju un tāpēc skolēni vēl nav apdraduši jauno skolotāju, viņas personību.
Efektīvi būtu pielietot šādas metodes: Mācīšanās mērķu izvirzīšana, Domā – strādā pārī – dalīties, sadarboties grupā, Darbs grupā, atbildīgas sarunas veidošana.
Lai saprastu kādēļ vispār nepieciešams mācīties, jāsaprot mērķi un sasniedzamie rezultāti, ko ar jaunapgūto mācību vielu skolēni spēs paveikt. Tas arī radīs lielāku motivāciju.
Tā kā, skolēniem sadarbība grupā sagādā grūtības, tad to būtu nepieciešams praktizēt pēc iespējas biežāk un saturīgāk un regulāri.
Mācību motivācijas celšanai būtu efektīvi pielietot atzinību un uzslavu metodi, jo, ja, piemēram, skolēni pievērsīsies mācību darbam, pareizi atbildēs uz skolotājas jautājumiem, skolotāja dos bonusa punktus pie kārtēja temata noslēguma darba, līdz ar to skolēniem būs lielāka motivācija iestīties mācību procesā un vienlaicīgi izzudīs negatīvā uzvedība.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register