Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:560129
 
Evaluation:
Published: 08.02.2018.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Used
Extract

Tāpat privātie vērstpapīri kompānijām atļauj piekļuvi tādam kapitāla tirgum kā akciju tirgus. Kompānijas var iegūt jaunu kapitālu izdodot kompānijas daļas kā akcijas.
Tāpat vēl viens nozīmīgs notikums pēdējā desmitgadē ir bijis Eirokapitāla tirgus izveide, tas ir tirgus, kurā daļas tiek tirgotas ārpus kompānijas vietējās valsts robežām. Vēsturiski, 1980.gadā dažas kompānijas sāka domāt par iespēju tirgot akcijas pāri nacionālajām robežām. Kopš tā laika simtiem pasaules uzņēmumu ir izlaiduši vienlaicīgi divās vai vairāk valstīs ar mērķi piesaistīt vairāk kapitālu no dažādākiem akcionāriem.
Lielākā inovācija pasaulē daļu tirdzniecībā ir elektroniskā tirdzniecība. ASV elektroniskās tirdzniecības kompānijas jau tagad nodarbojas ar pārdošanu Eiropā konkurējot ar vietējām e-tirdzniecības kompānijām. Tāpat lielākās investīciju bankas ir apvienojušās, lai stiprinātu elektronisko tirdzniecību. Tāpat daudzi Eiropas fondi ir apvienojušies, lai izveidotu savu elektronisko tīklu, kas palīdz celt brokeru lomu un samazināt tirdzniecības izmaksas un kas atvieglo daļu tirdzniecību Eiropā. Pasaules e-tirdzniecība veicina akciju maiņas konkurenci Eiropā un attīstošajās valstīs, tāpat liekot lielu spiedienu arī uz galveno akciju tirgus dalībnieku ASV.

Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register