Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:651899
 
Author:
Evaluation:
Published: 01.09.2009.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Used
Extract

Reklāma. Reklāma ir darbība vai materiāls, kura pamatmērķis ir pārliecināt vai rosināt cilvēkus patērēt noteiktu produktu, pakalpojumu, popularizēt kādu ideju vai indivīdu. Parasti reklāmas mērķis ir radīt pieprasījumu; citi mērķi var būt tēla uzlabošana, informācijas sniegšana par produktu utt. Reklāmas bieži sastopamas masu saziņas līdzekļos (televīzijā, radio, avīzēs un žurnālos), kā arī dažādās publiskās vietās – reklāmu stendos, uz transporta līdzekļiem, veikalu skatlogos utt. Nozīmīga loma reklāmu biznesā ir arī Internetam.
Reklāmas pamatfunkcija ir piegādāt tirgum informāciju, savest kopā ražotājus ar patērētājiem un veicināt preču noietu. Reklāmas galvenais uzdevums ir palielināt peļņu. Radot ienākumus reklāma ļauj attīstīties neatkarīgai preses sistēmai. Tā kā peļņas palielināšana ir atkarīga no pieprasījuma, tad reklāmas uzdevums ir radīt pieprasījumu pēc kādas preces, tāpēc reklāmām raksturīga produkta pozitīvo īpašību izcelšana vai pārspīlēšana un negatīvo īpašību noklusēšana.
Reklāma sekmē: preces vai pakalpojuma atpazīstamību, nostiprina ticību šiem produktiem; stimulē konkrēta uzņēmuma markas produkta pieprasījumu; piedalās cīņā pret konkurentu produktu; saīsina jaunā produkta ieiešanas laiku tirgū; stimulē pasūtījumu un daļēji novērš impulsīvu pirkumu; paziņo par izdevīgiem darījumiem.…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register