Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:325199
 
Author:
Evaluation:
Published: 20.03.2006.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

« Cilvēka veselība ir atkarīga nevis no tā, ko viņš ēd, bet no tā, ko viņš neēd,»- reiz teica jauns amerikāņu zinātnieks Karls Renborgs. Un tā doma izdarīja viņu par slaveno. Tieši Karl Renborg izgudroja pirmo pasaulē bioloģiski aktīvu uztura bagatinātāju un izdarīja draugus un paziņas par savējiem pirmiem distributoriem. "Piedāvāsiet šos preparātus jūsu draugiem, - runāja viņš, - bet es jums maksāšu komisijas naudu pēc tam, kad to jums nopirks." Shēma sāka strādāt, un 1934.gadā Karls Renborgs radīja pirmo kompāniju, kas darbojās ar tīklu mārketinga sistēmu.
Pēc dažiem gadiem divi īpaši veiksmīgi šīs kompānijas līdzstrādnieki - Richs De Vozs un Dzhejs Van Endels - organizēja personīgo uzņēmumu. Tad gan parādījās arī tāda biznesa pirmie pretinieki. Tirdznieciska ASV komisija apvainoja De Vozu un Van Endelu nelikumīgā tirdzniecības metodē. Veseli 4.gadi gāja cīņa par izdzīvošanu. Viņa noslēdzās ar tīklu mārketinga spīdošo uzvaru, kurš tika atzīts ar legālu biznesu.
Pēc tam iesākās jaudīgs kāpums. No 1979. līdz 1983. gg tīklu mārketinga industrijā atnāca vairāk kā 5 miljoni vīriešu un sieviešu. Radās simti kompāniju, kuras pielietoja šo biznesa stratēģiju. Vēl nebija pieredzes, bet jau ir parādījies sapnis un ticība tās iemiesojuma iespējā.
Tieši pateicoties šai ticībai, šodien aiz jēdziena "Tīklu mārketings" vairāk kā 50-gadīga sekmīga darba pieredze atšķirīgos tirgos ar pašu daudzveidīgāko preču sortimentu.…

Author's comment
Editor's remarks
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register