Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
4,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:355322
 
Author:
Evaluation:
Published: 16.05.2012.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 8 units
References: Not used
Time period viewed: 2011 - 2015 years
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
1.  Maizes iepakošana    4
2.  Maizes iepakojamie materiāli    5
2.1.  Polietilēns    5
2.2.  Polipropilēns    7
2.3.  Polivinilhlorīds    7
2.4.  Papīrs    9
3.  Maizes iepakošanas iekārtas    11
3.1.  Rokas apkalpes aprīkojumi un iekārtas    11
3.2.  „Karstais galds” produktu iepakošanai PVC plēvē    12
3.3.  Pusautomātiska līnija „Triumf-S1” priekš maizes griešanas un Iepakošanas    13
3.4.  Automātiskas iekārtas    14
3.5.  Iesaiņošanas automāts „Hartman GBK 220”    15
4.  Transportiepakojums    17
5.  Iepakojums aizvēršana    18
6.  Iepakojuma dizains    19
7.  Izvēlēta produkta vizuālais noformējums    20
8.  Firmas zīme (brand), tas veidošana    21
  Anketu apkopojums    23
  Izmantota literatūra    26
Extract

Izvēloties uzņēmumā piemērotu iepakošanas iekārtu, ir jāņem vērā vairāki nozīmīgi faktori, piemēram, iekārtas cena un ekspluatācijas izdevumi, iekārtas ražīgums, izmantošanas koeficients, dažādu izmēru un produktu iepakošanas iespējas un to ietekme uz ražīgumu, ražošanas brāķis u.c.
Maizes iepakošanai izmanto galvenokārt horizontālā tipa iepakošanas iekārtas. Pēc automatizācijas līmeņa var būt periodiskas darbības rokas apkalpes, pusautomātiskās un automātiskās iekārtas.…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register