Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:493514
 
Author:
Evaluation:
Published: 15.01.2006.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 2 units
References: Not used
Extract

2. Posms ietver: pusfabrikātu iegūšanu no ražošanas izejvielām – maisīšanas un šķīdināšanas procesos.

Šī posma ietvaros galvenokārt notiek tieši izejvielu sagatavošana nākamajam ražošanas posmam – mīklas pagatavošanai.
Notiek izejvielu transportēšana uz vietām un iekārtām, kur notiek mīklas pagatavošanas darbi.

3.Posms mīklas pagatavošana ietver: komponentu dozēšanu, mīklas mīcīšanu un mīklas raudzēšanu.

•Dozēšanu veic ar speciāli tam paredzētām iekārtām;
•Arī mīklas mīcīšanu veic ar speciāli tam paredzētām iekārtām, lai mīkla būtu viendabīga;
•Mīklas raudzēšana notiek speciālās tvertnēs, nodrošinot periodisku apmaisīšanu.




4.Posms mīklas formēšana ietver: mīklas sagriešanu, sadalīšanu un vajadzīgās formas piešķiršanu.

Šī posma mērķis ir iegūt cepšanai gatavu mīklas izstrādājumu, ņemot vērā nepieciešamo sastāvu un formu.















5.Posms ietver: mīklas izstrādājumu cepšanu.

Cepšana notiek speciālās krāsnīs, kur cepšanas temperatūra ir no 220 – 240 grādiem C. Maizes izstrādājuma cepšana atkarībā no masas un formas ilgst 15-60 minūtes.

6.Posms ietver maizes izstrādājumu atdzesēšanu, uzglabāšanu un transportēšanu.

Maizes atdzesēšana un uzglabāšana notiek noliktavās.
Transportēšanu veic speciāli tam paredzētos konteineros. [1.]…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register