Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
0,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:449184
 
Evaluation:
Published: 29.11.2010.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Pasaules kulinārijā pazīst 150 zupu tipus, kas iedalāmi vairāk nekā 1000 dažādos veidos, kuriem savukārt ir vēl vairāki paveidi un varianti. Zupas ir diezgan kaprīzas savās prasībās: produktu svaigums, pareiza trauku izvēle, arī laika patēriņš, tās gatavojot. Taču tām piemīt kāda ārkārtīgi parocīga priekšrocība- tās lieliski pakļaujas kombinēšanai. Tādēļ, lai izvārītu garšīgu zupu, nav nemaz nepieciešams iekalt precīzu recepti.
Visas zupas nosacīti var iedalīt šādās grupās:
1)dzidrās zupas- dzidrie buljoni ar visu veida piedevām;
2)saistītās (nedzidrās) zupas- visas zupas, kuras gatavo ar putraimiem, miltu piedevām, dārzeņiem un kartupeļiem, arī biezās, biezeņzupas un krēmzupas;
3)Nacionālās un reģionālās zupas
4)Speciālās zupas- īpašas, oriģinālās zupas, kuru gatavošanai nepieciešami īpaši produkti un speciālas garšvielas, piemēram, gliemeņu krēmzupa.…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register