Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
6,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:265424
 
Author:
Evaluation:
Published: 15.02.2006.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Biznesa idejas kopsavilkums    3
I.  Biznesa plāna izklāsts    4
1.  Uzņēmums un tā darbības joma    4
1.1  Uzņēmuma rekvizīti    4
1.2  Uzņēmuma raksturojums    4
1.3.  Uzņēmuma mērķi    5
2.  Pakalpojuma apraksts    6
3.  Tirgus analīze    7
4.  Mārketings    9
5.  Uzņēmuma funkcionēšana    11
5.1  Izvietojums    11
5.2.  Telpas un iekārtas    11
6.  Uzņēmuma vadība    13
7.  Risks, problēmas    14
8.  Darbības plāns    15
9.  Finansu informācija    16
  PIELIKUMI    18
Extract

Šis SIA „MULTISAULE” projekts būs neatņemams ieguldījums Latvijas tūrisma industrijā. Par cik, nekādas iepriekšējas pieredzes šāda veida biznesā nav, tad uz šo projektu tiek liktas lielas cerības.
Šī atpūtas kompleksa izveide kļūs par iemeslu pašvaldības ekonomiskajai augšupejai, atrisināsies jauniešu brīvā laika nodarbinātības jautājums, respektīvi, pamazām tiktu apkarota noziedzība jaunu cilvēku vidū. Ar mūsu projektu, mēs censtos piesaistīt cilvēkus aktīvam dzīves veidam. Šis izklaides un atpūtas pakalpojums tiks sniegts visiem Latvijas iedzīvotājam, protams, priekšroka tiks dota vietējā pagasta iedzīvotājiem un iebraucējiem no citām valstīm.
Kā tiks sniegts pakalpojums? Cilvēki, atsaucoties uz mūs reklāmu, iepriekš rezervēs vietas mūsu atpūtas kompleksā, konkrētam laika posmam (1 diena līdz pat 1 nedēļai.) Mēs centīsimies piesaistīt citu rajonu jauniešus, rīkojot dažādas sporta nometnes (orientēšanās sports, basketbols, galda teniss, futbols utt). Vecāka gada gājuma cilvēkus un personas virs 18 gadiem, piesaistīsim ar omulīgo interjeru, saunām, aerobikas treniņiem, Iecavas apkaimes aplūkošanu, tiks rīkotas izjādes ar zirgiem.
Pateicoties vienreizējajam ģeogrāfiskajam izvietojumam, Iecavas atpūtas kompleksu nebūs grūti nepamanīt. Klāt vēl masīvā reklāma šosejas A7 malā + vēl sadarbība ar laikrakstiem un radio, TV, ļaus mums strauji kļūt atpazīstamiem. Mēs centīsimies nepievilt mūsu apmeklētājus un pakalposim tiem pēc vislabākās sirdsapziņas.
Dalībniekiem, apmeklētājiem un atpūtniekiem ierodoties, tiks izsniegti identifikācijas kuponi, kuros iekšā būs informācija par konkrēto cilvēku, par naudas summu, ko viņš būs iemaksājis ierodoties atpūtas kompleksā. Ar šo kuponu, kurā būs noteikt naudas limits, viņi varēs iepirkties kompleksa kafejnīcā, apmeklēt diskotēkas (arī atpūtas kompleksā) plus vēl citas daudzas ‘extras’.
Pakalpojums būs vienreizējs, iepriekš neredzēts latviešu izklaides industrijā. SIA „MULTISAULE” parūpēsies lai katram indivīdam šajā kompleksā būtu ko darīt – tik plašas izklaides un pasākumu iespējas nebūs nekur citur kā pie mums. Tiks domāts par vecāka gada gājuma cilvēkiem, par bērniem, par jauniešiem. Vecie – varēs ‘uzraut’ kādu zolīti dzerot alu, jaunie- uzdziedāt karaoki disko bārā, un mazie – kopā ar mammām varēs vērot iecīnītās latviešu multfilmas.
Pirmajā darbības gadā plānotie tīrie ieņēmumi ir 4500 Ls. …

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register