Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
4,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:240031
 
Author:
Evaluation:
Published: 06.01.2009.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 2 units
References: Not used
Time period viewed: 2000 - 2010 years
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
1.  Vispārējas ziņas par uzņēmumu    4
2.  Personāls    7
2. 1.  SIA „Hotel Rīga” struktūra    7
2. 2.  Darbinieku atlase, pieņemšana darbā    8
2. 3.  Iekšējās kārtības noteikumi    9
2. 4.  Instruktāžas un apmācība, darba aizsardzības un higiēnas noteikumi    10
3.  Vadības darba plānošana    13
3. 1.  Vadības darba plānošana un organizēšana    13
3. 2.  Komunikācija starp dienestiem, ražošanas dinamika, darba ražīgums    13
4.  Kvalitātes standarti uzņēmumā    15
4. 1.  ĒU rokasgrāmata, līgumu slēgšana ar pakalpojumu sniedzējiem    15
4. 2.  Kvalitātes rokasgrāmata viesnīcā    16
4. 3.  Ataujas apmeklētāju viedokļu noteikšanai    17
5.  Mārketinga pasākumi    18
5. 1.  Reklāma    18
5. 2.  Sabiedriskās attiecības    19
6.  Sadarbība ar citiem uzņēmumiem un organizācijām    20
7.  Finanšu vadība    21
8.  Individuālais uzdevums    23
8. 1.  Aptaujas anketas uzņēmuma vadītājai    23
8. 2.  Aptaujas anketas uzņēmuma darbiniekiem    23
8. 3.  Aptaujas anketas tūristiem    24
  Secinājumi    26
  Izmantotā literatūra    27
Extract

Prakses mērķis – nostiprināt iegūtās zināšanas, papildināt un nostiprināt praktiskā iemaņas.
Prakse uzdevumi:
apgūt ēdināšanas, viesnīcu vadību un darba organizāciju;
iespēju robežās veikt atsevišķas vadības izpildfunkcijas;
analizēt uzņēmuma vadības darbu.
Prakses atskaite sadalīta 7 daļās ar apakšnodaļām:
1.nodaļa sniedz vispārējas ziņas par uzņēmumu – raksturojumu, vietu skaitu, sniegtajiem pakalpojumiem, mērķa grupu u. C.;
2.nodaļā aprakstīts personāls – organizatoriskās struktūras, darbinieku atlase, darba aizsardzības un higiēnas noteikumi, iekšējās kārtības noteikumi, instruktāžas un apmācība;
3.nodaļa ir par vadības darba plānošanu un organizēšanu, ražošanas potenciālu un dinamiku, plānošanas periodiem, to izvērtējumu, atzinībām un sodiem;
4.nodaļā ir aprakstīti kvalitātes standarti uzņēmumā – tehniskā dokumentācija, paškontroles rokasgrāmata, līgumu slēgšana ar pakalpojumu sniedzējiem, kvalitātes rokasgrāmata, aptaujas apmeklētāju viedokļa noskaidrošanai;
5.nodaļa ir par mārketinga pasākumiem – reklāmu un sabiedriskajām attiecībām;
6.nodaļā ir par sadarbību ar citiem uzņēmumiem;
7.nodaļā ir aprakstīta finansu vadība – mainīgās un fiksētās izmaksas, cenu kalkulācijas, cenu ietekmes faktori, atlaižu veidi;
8.nodaļa ir individuālais darbs – anketu izvērtēšana par svešvalodu zināšanu līmeni un kvalifikāciju uzņēmumā pēc to izdalīšanas un apkopošanas.
Darba beigās ir izdarīti secinājumi un sniegti priekšlikumi.…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register