Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:676266
Evaluation:
Published: 06.12.2016.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Uzvedības pie galda un galda piederumu lietošana
Itālieši nemaina vietām nazi un dakšiņu- nazis paliek labajā pusē, bet dakšiņa kreisajā.
Kad maltīte ir pabeigta, nazi un dakšiņu novieto paralēli uz šķīvja labās malas tā, lai dakšiņas zari būtu pagriezti uz leju.
Pie galda visus ēdienus pasniedz viesim pa kreisi.
Mazs šķīvis – paredzēts antipasto, lielais šķīvis- galvenajam ēdienam, bļoda būs zupai, jā uz galda ir zupas karote, jā nav karotes tad domāta makaroniem.

Nīderlande
Ievads:
Holandiešu ēdieni ir dažādi, tie ir vienkārši ar neaizmirstamu patīkamu garšu, tie ir patīkami, skaidri un zemnieku stila pamatīgi. Attiecībā uz gaļu, holandiešu virtuve nav piepildīts ar tādiem, populārākais ir siers. Pa dienu holandieši uzkožas ar sviestmaizēm, bet vakariņas ir sātīgās.

Ēdienreizes
Steigā ieturētas ātras brokastis- ( siers, jogurts, žāvētas pārslas, marinēti dārzeni)
Pusdienas no pulksten 12.00 līdz 13.00
(vīns, minerālūdens, sula, gaļas ēdieni, saldie ēdieni)
Vakariņas no pulksten 18.00 līdz 19.30
( gaļas ēdieni, zivis, dārzeni, saldais ēdiens)
Holandieši pārtrauc darbu , lai uzkostu ap pulksten 10.00 un ap 16.00
(par īpašu uzskata kafiju)

Editor's remarks
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register