Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ

Great deal: today with a discount!

Regular price:
4,99
You save:
0,95 (19%)
Discounted price*:
4,04
Purchase
Add to Wish List
ID number:625361
Evaluation:
Published: 19.12.2016.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Taukvielas
Margarīns
Izmantojami rauga un smilšu cepumos, taču rūpnieciskai izmantošanai ir speciāli margarīni

Augu eļļa
To izmanto konditorejas izstrādājumu cepšanai lielātauku daudzumā, pildijumu termiskai apstrādei un nelielos daudzumos rauga mīklai. Izmanto augu eļļu, kurām ir neitrāla garša.

Milti ir pulverveida masa, ko iegūst, sasmalcinot labības graudus, vairāku tā saukto pseidolabību sēklas vai augļus, kā arī zirņus, pupas vai saknes.
  Milti ir pamata izejviela miltu un daudziem konditorejas izstrādājumiem.

Rieksti
Mandeles
Rūgtas mandeles nelielos daudzumos izmanto kā garšvielu , ja izmantos lielos daudzumos, ēdot, tas var izraisīt nāvi. Mandelēm ir iegarena, saspiesta forma, krāsa no gaiši dzeltenas līdz tumši brūnai.Pirms lietošanas applauce verdošā ūdenī, lai noņemtu miziņu.
Mandeles izmanto- veselas, skaidiņas, šķēlītēs, sasmalcinātas un mandeļu miltus.

Valrieksti

Author's comment
Load more similar papers

Send to email

Your name:

Enter an email address where the link will be sent:

Hi!
{Your name} suggests you to check out this Atlants.lv paper on „Izejvielas”.

Link to paper:
https://eng.atlants.lv/w/625361

Send

Email has been sent

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register