Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:849128
 
Evaluation:
Published: 29.02.2024.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Time period viewed: 2021 - 2025 years
Extract

Krēmi
Krēmi ir p/f ar lielu uzturvērtību, jo tajos daudz cukura, tauku un olbaltumvielu, kā ari vērtīgu vitamīnu un minerālvielu.

Krēmus izmanto konditorejas izstrādājumu – kūku, tortu un citu gabalizstrādājumu – pildīšanai un rotāšanai.
Krēmi ir visiecienītākais un visvairāk izmantotais rotāšanas p/f.
Krēmiem ir patīkama garša, var piešķirt jebkūru garšu niansi un no tiem var izveidot jebkuru ieceri, piemēram:
Ziedus, bumbiņas, lapiņas, sirsniņas, burtus, ciparus un daudz ko citu.
Atkarībā no izmantojamājām izejvielām un lietošanas krēmus var iedalīt:
Sviesta krēmi
Krēmi, ko gatavo no piena vai piena pārstādes produktiem
Olbaltuma krēmi
Sāļie krēmi…

Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register