SECINĀJUMI
1. Sidra ražošanai nepieciešams izvēlēties attiecīga skābuma, salduma un tanīnu satura ābolus, kas dotu nepieciešamo sidra pH, konsistenci un garšu.
2. Sidra ražošanas process nav sarežģīts, taču tas ir laikietilpīgs, kuram nepieciešama precizitāte un iepriekšējas zināšanas par procesa norisi.
3. Svarīgi noskaidrot kāda veida un ar kādu garšu sidrs tiks ražots, lai varētu aprēķināt attiecīgo rauga, cukura un pārējo izejvielu daudzumu.
4. Lai izdotos kvalitatīvs sidrs un tiktu ietaupīti līdzekļi, nepieciešams izveidot telpu, kas atbilst iekārtu parametriem, kā arī nodrošināt attiecīgo temperatūru, ko var panākt, piemēram, novietojot nostādināšanas/raudzēšanas tvertnes pagrabos.
5. Pēc fermentācijas sidrs nedaudz dzirkstī, taču, lai dzirkstīšanu palielinātu, nepieciešams papildus piesātināt ar ogļskābo gāzi.
…