Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:734096
 
Evaluation:
Published: 27.10.2008.
Language: Latvian
Level: Elementary school
Literature: 1 units
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  IEVADS    3
1.  Sterilizēšana. Drošība    4
2.  Augļu un ogu kompoti    5
3.  Ievārījumi    6
4.  Augļu un ogu sulas    7
5.  Dārzeņu skābēšana    8
6.  Dārzeņu marinēšana    9
  NOBEIGUMS. IZMANTOTĀ LITERATŪRA    10
Extract

Šajā referātā es jums samērā īsi un vienkārši centīšos jums pastāstīt, kas ir konservēšana, kādi
ir tās veidi, kā arī centīšos uzrakstīt katram konservēšanas veidam kādu recepti.
Konservēšana ir veids, ar kura palīdzību ir iespējams aizsargāt ogas, augļus un dārzeņus no
dažādu baktēriju un citu sīkbūtņu iedarbības, tādējādi konservētie produkti var uzglabāties svaigi
un veseli ļoti ilgu laiku. Konservētos produktus galvenokārt cilvēki izmanto ziemā, kad dabā vairs
nav atrodams neviens dārzenis, auglis un oga, un kad cilvēka organismam ir nepieciešami daudzi
vitamīni. Lai gan sterilizācijas ceļā daudzi konservējamie produkti zaudē diezgan lielu daļu savu
vitamīnu, tomēr to skaits ir pietiekams, lai ziemā varētu dot cilvēkam nepieciešamos vitamīnus.

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −2,48 €
Work pack Nr. 1147841
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register