Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
1,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:237826
Author:
Evaluation:
Published: 28.03.2017.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 4 units
References: Used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
1.  PRODUKTU SASALDĒŠANA    4
2.  IZMAIŅAS PRODUKTĀ TO SALDĒJOT UN ATLAIDINOT    5
2.1.  Dārzeņu saldēšana    6
2.2.  Augļu un ogu saldēšana    7
3.  MĀJAS AUKSTUMIEKĀRTAS    8
  Secinājumi    9
  Izmantotā literatūra    10
Extract

Ledusskapju darbības princips. Parasti siltums plūst no vides ar augstāku temperatūru uz vidi ar zemāku temperatūru. Ledusskapī šis process jārealizē pretējā virzienā, tas nozīmē, ka nepieciešams pievadīt enerģiju. Ledusskapī siltuma pārvietošanos no vides ar zemu temperatūru uz vidi ar augstu temperatūru veic ar aukstuma aģenta (gaistoša šķidruma) palīdzību. (Mājsaimniecības tehnika, 1996)

SECINĀJUMI
1. Vienīgais uzglabāšanas veids, kas dārzeņos, augļos un ogās saglabā askorbīnskābes saturu pēc to novākšanas, ir produktu sasaldēšana.
2. Pirms produktu sasaldēšanas ir svarīga pirmapstrāde, jo pēc atlaidināšanas to veikt vairāk nevar.
3. Produktu sasaldēšana ir drošs uzglabāšanas veids, ja pēc atlaidināšanas produktu uzreiz izlieto un atkārtoti nesasaldē.
4. Latvijā ir veikti pētījumi par to kādas ogu šķirnes labāk izvēlēties priekš saldēšanas.

Author's comment
Editor's remarks
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register