Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
5,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:229501
 
Author:
Evaluation:
Published: 29.04.2006.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 8 units
References: Not used
Extract

Mes izvēlējāmies tēmu par aurām un čakrām. Mums tas likās interesanti un aizraujoši, tāpēc vēlējāmies izpētīt šīs tēmas nedaudz sīkāk.
Ja vēlamies saglabāt savu veselību kārtībā, tad ir loti noderīgi uzzināt par čakrām sīkāk, jo galu galā tās nosaka mūsu dzīvi un mēs nosakām cik un kādas mums ir čakras.
Cilvēks, zinot savu auru, var uzzināt par sevi loti daudzas lietas, piemēram, rakstura iezīmīgākās īpašības. Garastāvokli arī var noteikt ar aurām.
Ja iemācās redzēt auras tad var regulēt sevi un noteikt kādas auras krāsa, kurā brīdī ir garastāvokļa maiņā! Vairums cilvēku auras uzskata par sava veida mistiku, okultu fenomenu, vai vēl par kaut kādām citām dīvainībām.
Cilvēks pats par sevi ir fantastiska būtne. Kā mēs varam staigāt apkārt šeit pa Zemi un rīkoties tik sarežģīti, kā mēs to dzīvē darām, tas tiešām ir brīnums. Bet tas nebūt netiek uzskatīts par mistiku, nedz kaut kādu okultu fenomenu, lai nu būtu kas būdams.
Mēs uzskatam, ka cilvēkam mūsdienās ir vairāk jāmācās izprast sevi, tādejādi arī izvairīties no savām kļūdām. Katru dienu ir situācijas, kuras mēs būtu paveikusi labāk ,ja vairāk zinātu gan par aurām, gan par čakrām. Daudziem cilvēkiem vārds „čakra” nesaistās ar neko, jo viņi pat varbūt pirmo reizi dzird šādu vārdu. Šie cilvēki pamatīgi zaudē ar to, tieši tāpēc arī mēs gribam vismaz dažiem cilvēkiem atvērt acis.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register