Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
1,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:450796
 
Evaluation:
Published: 16.02.2021.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 5 units
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
  Piedāvājuma sortiments    3
  Ķīmiskais sastāvs, uzturvērtība    4
  Kvalitāte un tās ietekmējošie faktori    4
  Uzglabāšana un realizācijas nosacījumi    5
  Produkta marķējums    5
  Secinājumi    6
  Izmantotā literatūra un avoti    7
Extract

Pienu un tā produktus marķē iesaiņošanas laikā vai uzreiz pēc tās. Papildus piena produktus marķē ar: veselības marķējumu, kuram ir ovāla forma, un tas sastāv no valsts nosaukuma vai tā saīsinājuma (LV), uzņēmuma atzīšanas numuru, burtu savienojumu EEC, norādi 'Svaigs piens', kas paredzēts cilvēku uzturā bez papildus apstrādes, norādi 'Gatavots no svaiga piena', produktiem, kas gatavotie bez termiskās apstrādes, norādi par termiskās apstrādes veidu, atbilstīu norādītajam tauku saturam.

SECINĀJUMI
Piena sastāvā ir ļoti daudz cilvēka organismam nepieciešamās vielas, un tā ķīmiskais sastāvs nemaz nav tik viegls kā sākumā var likties. Piena apstrādei ir daudz sarežģīti soļi, un lai iegūtu augstu piena kvalitāti un spētu to noturēt, uzmanība ir japievērš katrai sīkākajai detaļai. Lai iegūtu vienkārši pienu, ir nepieciešams liels un atbildīgs darbs.
No piena ir iespējams iegūt dažādākus citus produktus, kuri ir tik pat nepieciešami mūsu organismā kā pats piens. Un šo produktu ieguve prasa vēl vairāk darba, resursus un laiku, kā iegūt pienu ražošanas procesā.

Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register