Manis izveidotā kafejnīca vairāk būs domāta cilvēkiem, kas apkārt strādā, atpūtniekiem, un protams skolēniem.
Uzņēmums sastāvēs no vienas telpas ar septiņiem galdiņiem, reizē varēs paēst 35 cilvēki.
Uzņēmums sāks strādāt 900, darbosies līdz 2100, un virtuve strādās no 900 – 2000. Cilvēki varēs paēst brokastis, pusdienas un vakariņas. Pavāri beidz darbu 2000 , jo atlikušās stundas laikā iztirgo ēdienus, kas palikuši vitrīnās.
Tā kā kafejnīcu apmeklēs gan strādnieki, gan skolēni, gan tūristi, tad plašāks sortiments būs otrajiem ēdieniem, dzērieni arī būs plašā sortimentā: limonādes, sulas, svaigi spiestas sulas, kvass, sidri, alus un arī citi alkoholiskie dzērieni, jo jāņem vērā, ka kafejnīcu apmeklēs arī tie, kas vēlas atpūsties pēc darba. …