Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:734163
 
Evaluation:
Published: 30.10.2023.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 2 units
References: Used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  IEVADS    3
1.  Gaļas zāģi    4
2.  Gaļas griešanas iekārtas    5
3.  Gastronomisko produktu griezēji (slaiseri)    6
4.  Gaļas maļamās mašīnas    7
5.  Kuteri    8
6.  Universālās mehāniskās iekārtas    9
  SECINĀJUMI    10
  IZMANTOTĀS LITERATŪRAS UN INFORMĀCIJAS AVOTU SARAKSTS    11
Extract

Ēdināšanas uzņēmumā jebkura produkta apstrādes un arī pārstrādes procesos būtu noderīga darba automatizācija. Ņemot vēra to, ka gaļa ir salīdzinoši sarežģīts pārtikas produkts, tās apstrādes – griešanas, smalcināšanas, malšanas u.c. procesos speciālu automatizētu iekārtu izmantošana būtu sevišķi lietderīga.
Neatkarīgi no tā vai gaļās apstrāde tiek veikta nelielā uzņēmumā (kafejnīcā, restorānā), ēdnīcā, lielveikalā, gaļas pusfabrikātu ražotnē vai lielā gaļās pārstrādes cehā – gaļas apstrādes procesi tiek veikti pietiekami bieži un sistematizēti. Lai nodrošinātu nepieciešamā gaļas daudzuma apstrādi bieži vien tiek izmantotas dažādas tehnoloģiskās iekārtas – gaļas zāģēšanas, griešanas, malšanas iekārtas; slaiseri; kuteri; kā arī universālie pievadi, kuru maināmie mehānismi spēj apvienot vairākas gaļas apstrādes operācijas vienā iekārtā. …

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register