Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:653963
 
Author:
Evaluation:
Published: 13.12.2004.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 3 units
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
1.  Garšaugu smalkā saime    2
2.  Svaigi garšaugi    3
3.  Žāvēti garšaugi    5
4.  Sasaldēti garšaugi    6
5.  Aromatizētās eļļas un etiķi    7
6.  Garšaugu sviests    9
7.  Izmantotā literatūra    10
Extract

Vēstures stāstos un literatūrā garšvielas –tātad garšaugu produkts – bieži tiek minēts blakus smaržām, eļļām, zīdam un pat zeltam, piešķirot tām devu romantiskas, devu kaislību. Garšvielas ir tās, kas parastu, ikdienišķu ēdienu spēj padarīt par gardu. Ar garšvielu palīdzību no viena un tā paša produkta var pagatavot vairākus ēdienus. Tieši garšvielu daudzumiem ēdieniem ir devušas gan nosaukumu, gan popularitāti un slavu. Ja vēl pieminam garšaugu dziednieciskās īpašības, to lielo lomu smalku dzērienu pagatavošanā, parfimērijā un kosmētikā, lieliskās konservēšanas spējas, tad top skaidrs, no kurienes tā dižciltība. Bez tam nevaram nepamanīt, ka tieši pēdējos gados garšaugi un garšvielas ar jaunu vilni ienāk latviešu ēdienkartē. To veicina avīzes žurnāli un grāmatas, kas vai katru dienu iepazīstina ar jaunām ēdienu receptēm, tā pat to sekmē karsti pieaugušās iespējas iegādāties dažnedažādas sēklas. …

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register