Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:599923
 
Evaluation:
Published: 14.07.2020.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 9 units
References: Not used
Extract

Līdz ar to, ņemot vērā teorētisko aspektu un praktiski pētītos datus par lingvodidaktisko pieeju, tiek secināts, ka lingvodidaktiskā pieeja - valodas apguves veids, kas nosaka valodas mācību satura, mācību metožu un mācību līdzekļu, un lingvodidaktiskais princips - valodas mācību procesa vispārīga pamatprasība, kas nosaka valodas mācību satura, mācību metožu un metodisko paņēmienu, kā arī mācību organizācijas formu un valodas mācīšanas un mācīšanās rezultātu vērtēšanas formu izvēli.
Jebkuras valodas apgūšanas process (gan vietējās, gan svešvalodas) iekļauj modelēšanu, lai sasniegtu rezultātu. Didaktiska pieeja - veids, kā pedagogs vai pasniedzējs spēj ieinteresēt apmācāmo par apgūstamo tēmu. Šī modelēšana sastāv no vairākiem moduļiem, piemēram, apgūstamo vārdu, teikumu un frāžu apguves metodes, kā arī dialogu un monologu prasmju attīstību veidošana. Veidojot metodiku, jāievēro arī pamatprincipi, piemēram, valstī definētie mācību programmas izstrādes standarti, uz kuriem balstīt tēmas izklāstu.
Viena no galvenajām niansēm, kas atšķir valodas apguves līmeni, ir metodes, ar kādām šī valoda tiek pasniegta. Likumi, uzbūves un struktūra ir nemainīga, taču atšķiras modeļi. Kā tika analizēts pieejamos materiālos, tad šī modeļu būvēšana ir katra pasniedzēja un skolotāja radošuma izpausme - spēja ar pamatotām, pedagoģiskām metodēm iemācīt valodas lietojumu, gramatiku runas mākslu un manieres pētāmajā valodā.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register