Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
1,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:797157
 
Evaluation:
Published: 19.10.2011.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 4 units
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
  Sviesta ražošana    4
  Separācija    4
  Krējuma pasterizācija    4
  Krējuma dzesēšana    5
  Krējuma sakulšana sviesta graudos    5
  Sviesta graudu skalošana    6
  Sviesta sālīšana    6
  Sviesta atspaidīšana (mehāniskā apstrāde)    6
  Maisīšana    7
  Mehāniskā maisīšana    7
  Secinājumi    8
  Izmantotā literatūra    9
Extract

Secinājumi
Maisīšanai ir būtiska nozīme sviesta ražošanā, lai nodrošinātu aizsardzību pret bojāšanos, sviesta labo īpašību saglabāšanu un gatavā produkta viendabīgumu. Sviesta izgatavošanai paredzētā krējuma maisīšanai jābūt tādai, lai sviesta tauku lodītes netiktu sasmalcinātas, t.i., maisīšana nedrīkst būt agresīva. Sviesta ražošanas procesā tiek izmantotas dažādas maisīšanas tehnoloģijas, atkarībā no izvēlētās sviesta ražošanas metodes, no sviesta veida un katra ražošanas uzņēmuma tehnoloģiskajām iespējām.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register