Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
4,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:582274
 
Author:
Evaluation:
Published: 23.04.2007.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 10 units
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Uzņēmuma raksturojums    3
  Rauga mīkla    3
  Izstrādājumi no rauga mīklas   
  Izstrādājumi no kārtainās mīklas   
  Izmantotā literatūra   
Extract

Izejvielu sagatavošana un izmantošana.


Konditorejā visbiežāk tiek izmantoti milti, olas, cukurs, raugs, sīrupi,
Dažādi pildījumi, krēmi, taukvielas, dažādas garšvielas, pienu un tā apstrādes produktus, dažādus riekstus, cepamo pulveri, potašu, šokolādi, kakao, kafiju,
glazūras, augļus un ogas, recinātājvielas, sukādes.

MILTI-izsijā caur sietu.no miltiem gatavo visdažādākos konditorejas izstrādājumus, sākot no vismazākajiem-pīrādziņiem un vislielākiem - kūkām.
Miltus iesijā bļodā un tiem pievieno pēc receptūras klāt pārējās izejvielas.
Miltus arī piesijā pie masām, piemēram- gatavojot biskvīta mīklu, miltus pievieno
Pie saputotās olas un cukura masas.

OLAS-tās ieliek pie miltiem, piemēram, gatavojot rauga mīklu, gatavojot biskvīta mīklu ,olas vai nu atdala, vai pieliek veselas.

CUKURS-pieber klāt izstrādājumiem garšas uzlabošanai, vai sīrupu pagatavošanai.…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register