Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
8,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:902214
 
Author:
Evaluation:
Published: 30.09.2009.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 15 units
References: Used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
1.  Uzņēmuma izveides ekonomiskais pamatojums    4
2.  Uzņēmuma raksturojums    5
2.1  Informācija par uzņēmumu    7
2.3  Restorāna „Gulbis” ēdienkarte    7
2.4  Ražošanas tehnoloģiskais process    10
2.5  Viesu apkalpošana    12
3.  IZEJVIELU UZGLABĀŠANAS VIETU APRĒĶINS    13
3.1  Noliktavas laukuma aprēķins    13
3.2  Ledusskapju tilpuma aprēķins    16
4.  RAŽOŠANAS TELPU APRĒĶINS    22
4.1  Ražošanas ceha ražošanas programma    22
4.1.1  Aukstais cehs    22
4.1.2  Karstais cehs    29
4.1.3  Siltumiekārtu aprēķins uz izvēle    34
5.  TRAUKU MAZGĀŠANA    43
5.1  Zāles trauku mazgāšana    43
5.2  Virtuves trauku mazgāšana    45
6.  SANITĀRO TELPU APRĒĶINS    46
6.2  Uzkopšanas inventāra telpas aprēķins    46
7.  PERSONĀLA TELPAS APRĒĶINS    48
8.  ADMINISTRATĪVO TELPU APRĒĶINS    49
9.  APMEKLĒTĀJU TELPU APRĒĶINS    51
10.  TEHNOLOĢISKĀ PROJEKTA SKICE    53
11.  RAŽOŠANAS PROCESA APRAKSTS    57
  Secinājumi    59
  Izmantotā literatūra    61
Extract

Mūsdienās ļoti populāra ir kļuvusi maltītes ieturēšana ārpus mājas, tādejādi ļoti pieprasīti ir sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumi, līdz ar to arī šī kursa darba tēma „Telpu un darbavietu plānošana atbilstoši uzņēmuma tehnoloģiskajai norisei” ir ļoti aktuāla, lai uzņēmums varētu strādāt funkcionāli, ievērojot sanitāri higiēniskos apstākļus un darba drošību, kā arī spētu sniegt kvalitatīvu pakalpojumu. Lai plānotu uzņēmuma telpas un nepieciešamās darba vietas ir jāizstrādā uzņēmuma ēdienkarte līdz ar to pēc tās vadoties ir jāizstrādā uzņēmuma tehnoloģiskais projekts.
Kursa darba mērķis - izstrādāt tehnoloģisko projektu ēdināšanas uzņēmumam „Gulbis”. Lai sasniegtu mērķi ir nepieciešami šādi darba uzdevumi:
1.Sastādīt uzņēmuma „Gulbis” ēdienkarti;
2.Noteikt uzņēmuma tehnoloģiskā procesa norisei nepieciešamo telpu struktūru;
3.Aprēķināt telpu un iekārtu lielumu;
4.Veikt tehnoloģisko iekārtu izvēli un to pamatot;
5.Izstrādāt cehu ražošanas programmu;
6.Grafiski attēlot uzņēmuma tehnoloģisko projektu.

Restorāns „Gulbis” atrodas Balvos. Balvi ir neliela, savdabīgi skaista uz zaļa pilsēta Latvijas Ziemeļaustrumos. Pilsēta atrodas divu ezeru ielokā. Restorāns „Gulbis” atrodas Balvu ezera krastā. Ezera krasti ir ļoti stāvi, kas sniedz priekšrocību no viena ezera krasta pārredzēt otru ezera krastu un pludmali.
Balvu rajons ir sadalīta pavisam 19 rajonos, kur gandrīz katrā pagastā ir kāda vieta ko vērts ir apskatīt . Balvu rajona lielākās vērtības ir reliģiskie apskates objekti , muzeji, briežu dārzi, un daudzie rajona ezeri. Balvu rajonā ir 8042 iedzīvotāji , šie ir dati uz 2007. gadu.[2]
Balvu pilsētā pašlaik ēdināšanas pakalpojumus sniedz ēdnīca „Nāc un ēd”, kas atrodas pašā pilsētas centrā, bistro „Silva”, kas atrodas jau nedaudz ārpus pilsētas centra, kā arī bistro „ Adzale”. Šie ēdināšanas uzņēmumi Balvu pilsētā strādā lielākoties ar vienādu ēdienu sortimentu.…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register