Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
6,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:986175
 
Author:
Evaluation:
Published: 03.06.2025.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 26 units
References: Used
Time period viewed: 2021 - 2025 years
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  IEVADS    5
1.  SABIEDRISKĀS ĒDINĀŠANAS UZŅĒMUMU VEIDI UN TO RAKSTUROJUMS    7
2.  METADOLOĢIJA    9
3.  SAIMNIECISKĀ DARBĪBA SABIEDRISKĀS ĒDINĀŠANAS UZŅĒMUMOS    10
3.1.  Saimnieciskās darbības analīze    12
3.2.  Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu finanšu analīze    14
3.2.1.  Horizontālā finanšu analīze    14
3.2.2.  Vertikālā finanšu analīze    14
3.2.3.  Uzņēmuma likviditāte    15
3.2.4.  Uzņēmuma rentabilitāte    16
4.  UZŅĒMUMS SIA “KRO KEBABNĪCA”    19
4.1.  Uzņēmuma SIA “KRO KEBABNĪCA” saimnieciskās darbības analīze    20
4.2.  Uzņēmuma SIA “KRO KEBABNĪCA” finanšu analīze    22
4.2.1.  Horizontālā finanšu analīze    22
4.2.2.  Vertikālā finanšu analīze    25
4.2.3.  Likviditātes analīze    28
4.2.4.  Rentabilitātes analīze    29
  SECINĀJUMI UN PRIEKŠLIKUMI    32
  IZMANTOTĀS LITERATŪRAS UN AVOTU SARAKSTS    34
  PIELIKUMI    37
Extract

Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmums SIA “KRO kebabnīca” darbojas kopš 2016. gada 8. novembra, Jelgavā. Uzņēmuma piedāvājums lielākoties ir nemainīgs, jo piedāvā ātrās ēdināšanas produktus, protams, nedaudz mainot vai papildinot esošās receptes ar kādiem jauninājumiem vai kādu jaunu ēdienu. Uzņēmumam bija grūts periods, kad valstī bija COVID pandēmija, kas bija grūts gandrīz visiem sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumiem, tāpēc ir svarīgi izvērtēt vai uzņēmums SIA “KRO kebabnīca” ir atguvies no šī perioda. Uzņēmums ir ieguldījies savas pasūtījumu pieņemšanas sistēmas izveidē, lai būtu pieejamāki saviem klientiem, kā arī daudz laika velta sociālo tīklu attīstīšanai, kas palīdz piesaistīt gados jaunākus klientus, tiek rīkoti dažādi konkursi lai sevi popularizētu gan Jelgavā, gan citās pilsētās, lai tūristi no citurienes labprāt apmeklētu tiešu uzņēmumu SIA “KRO kebabnīca”.
Studiju darba tēma: “Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmuma SIA „KRO kebabnīca” saimnieciskās darbības analīze”.
Darba mērķis: izpētīt un izvērtēt uzņēmuma SIA “KRO kebabnīca” finanšu un kopējos uzņēmuma darbības sasniegumus un izstrādāt ieteikumus uzņēmuma attīstībai.
Pētījuma objekts: Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmums SIA “KRO kebabnīca”.
Pētījuma priekšmets: SIA “KRO kebabnīca” saimnieciskā darbība.
Hipotēze: Uzņēmuma SIA “KRO kebabnīca” saimnieciskā darbība ir ilgtspējīga un attīstību veicinoša.

Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register