Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ

Great deal: today with a discount!

Regular price:
3,99
You save:
0,52 (13%)
Discounted price*:
3,47
Purchase
Add to Wish List
ID number:467725
Author:
Evaluation:
Published: 05.03.2008.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 4 units
References: Used
Time period viewed: 2008.g. - 2008.g.
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  IEVADS    2
1.  SALDĒJUMA TEHNOLOĢISKĀ INSTRUKCIJA    3
1.1.  TEHNOLOĢISKĀ PROCESA APRAKSTS    4
1.1.1.  Izejvielu pieņemšana un sagatavošana    4
1.1.2.  Maisījuma sagatavošana un filtrēšana    4
1.1.3.  Maisījuma homogenizēšana un pasterizēšana    5
1.1.4.  Maisījuma dzesēšana un nogatavināšana cisternā    5
1.1.5.  Aromatizētāju un pārtikas krāsvielu pievienošana    5
1.1.6.  Saldējuma masas frizēšana un porciju veidošana    5
1.1.7.  Saldējuma sasaldēšana un nocietināšana    6
1.1.8.  Saldējuma uzglabāšana    6
2.  PRODUKCIJAS APRĒĶINS    7
3.  IEKĀRTU IZVĒLE UN APRĒĶINS    8
3.1.  PLĀKŠŅU PASTERIZATORS DZESĒTĀJS    9
4.  RAŽOŠANAS KONTROLE    12
  IZMANTOTĀS LITERATŪRAS SARAKSTS    13
  PIELIKUMS    14
Extract

Lai kļūtu par darba tirgū konkurēt spējīgu speciālistu, katram topošajam un esošajam pārtikas tehnologam būtu jāpārzina dzīvnieku valsts, augu valsts un citas izcelsmes pārtikas produktu ražošanas tehnoloģiskos procesus un tehnoloģijas pilnveidošanas jautājumus, to ražošanas ekonomiku. Tehnologam jāpārzina tehnoloģiskā procesā lietotās iekārtas, to darbināšanai nepieciešamos enerģētiskos resursus. Jāpārzina kvalitātes vadības sistēmas pamatprincipi un to ieviešana uzņēmumos, nodrošinot nekaitīgas pārtikas ražošanu. Pārtikas un dzērienu tehnologam jāvada, jāplāno, jāorganizē pārtikas produktu ražošana, to kvalitātes kontrole visos ražošanas procesa posmos, jānodrošina nodarbinātā personāla saskaņota darbība, jāorganizē un jāveicina jaunu produktu izstrāde un ieviešana ražošanā, atbildot par drošu pārtikas produktu ražošanas darba drošības un ugunsdrošības noteikumu ievērošanu, jāseko Latvijas Republikas un citu normatīvo aktu ievērošanai un piemērošanai pārtikas produktu ražošanā.
Tieši tāpēc darbā aprakstīts saldējuma pagatavošanas process, jo darba autors ar piena tehnoloģiju ir nolēmis saistīt savu nākotni.…

Author's comment
Load more similar papers

Send to email

Your name:

Enter an email address where the link will be sent:

Hi!
{Your name} suggests you to check out this Atlants.lv paper on „Saldējuma ražošanas un pārstrādes tehnoloģija”.

Link to paper:
https://eng.atlants.lv/w/467725

Send

Email has been sent

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register