Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
1,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:480826
 
Author:
Evaluation:
Published: 22.07.2005.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 3 units
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    2
1.  Pamatinformācija par objektu    3
2.  Stratēģijas analīze    5
2.1.  Misija un vīzija    5
2.2.  Mērķi    5
2.3.  Stratēģisko uzdevumu analīze    6
  Nobeigums    9
  Izmantotā literatūra    10
Extract

PAMATINFORMĀCIJA PAR OBJEKTU
SIA “TK TRONS” dibināts 1999. gada maijā. Uzņēmums savu darbību uzsāka Rīgā, Kaķasēkļa dambī 31, kur atradās vairumtirdzniecības bāze.
Patreiz firmas galvenais birojs un veikals atrodas Rīgā, Stabu ielā 51, bet vairumtirdzniecības noliktava un ražotne atrodas Daugavgrīvas ielā 31, Rīgā.
Uzņēmuma galvenais darbības mērķis ir bijis kļūt par lielāko biroja krēslu vairumtirgotāju ne tikai Latvijā, bet arī Lietuvā un Igaunijā, kā arī uzsākt biroja krēslu ražošanu Latvijā, ko Latvijā patreiz neveic neviena firma.
Lai Latvijā uzsāktu biroja krēslu ražošanu nepieciešami lieli kapitālieguldījumi, kuru patreiz firmai nav, bet mērķis ir ražošanu uzsākt no atsevišķām detaļām līdz gatavam krēslam, turklāt svarīgi ir atrast labus izejmateriālu piegādātājus, lai spētu konkurēt ar lēto poļu un čehu produkciju gan kvalitātes, gan cenu ziņā.
Uzņēmuma galvenie darbības veidi statūtos ir norādīti gandrīz visi iespējamie, bet reāli dzīvē tā nodarbojas ar biroja krēslu komplektēšanu un vairumtirdzniecību, biroja mēbeļu mazumtirdzniecību, skolu mēbeļu tirdzniecību un iepriekšminēto preču eksportu un importu.
SIA “TK Trons” piedāvā šādas preču kategorijas:
 biroja krēsli;
 skolu mēbeles;
 biroja mēbeles uz pasūtījuma;
 virtuves mēbeles un iebūvētie skapji uz pasūtījuma.
SIA “TK TRONS” piedāvā 10 dažāda dizaina biroja krēslu modeļus 15 krāsu toņos, 6 dažādas kvalitātes un dizaina vadītāja krēslu modeļus 8 ādas toņos, kā arī ar katalogu palīdzību tirgo 45 modeļus bāra krēslus, papildus tiek pieņemti pasūtījumi uz mājas, biroja un skolu mēbelēm 40 lamināta toņos, tiek arī izpildīti pasūtījumi uz dažāda veida metālu konstrukcijām.
2002.gadā uzņēmums sāka piedāvāt krēslus kinoteātriem un sporta hallēm, kā arī ir iespēja pasūtīt visa veida mēbeles un krēslus no koka un finiera, kā arī finieri no Baltkrievijas. Uzņēmuma precēm ir vidējas cenas un arī vidējas klases kvalitāte. Un tādēļ, uzņēmums pamatā orientējas maziem un vidējiem uzņēmumiem un klientiem ar zemiem un vidējiem ienākumiem.
Uzņēmums piedāvā visu pārdoto preču garantijas un pēcgarantijas apkalpošanu. Pavisam nesen uzņēmums saviem klientiem sāka piedāvāt preču piegādi Rīgā un Latvijā.
Uzņēmuma jaunākā aktualitāte ir projekts “Euro Skola”, kura sastāvā ir skolu mēbeļu jaunākais piedāvājums – mēbeļu sērija “Pluss”.
Uzņēmums piedāvā arī sarežģītu lielgabarīta metālkonstrukciju projektēšanu, ražošanu un uzstādīšanu, kā, piemēram, dažādu izmēru teleskopiskās tribīnes sporta hallēm, aktu zālēm u.c. Viena no uzstādītajām teleskopiskajām tribīnēm atrodas Latvijas Nacionālās operas mazajā zālē.

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −3,98 €
Work pack Nr. 1156914
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register