Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
4,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:371801
 
Author:
Evaluation:
Published: 23.01.2018.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 18 units
References: Used
Extract

Secinājumi
• Jāsecina, ka mūsdienu jēdziena “teritorija” izpratne veidojas ne tikai pēc kādām pazīmēm (robeža, fiziski ģeogrāfiskie, politiskie, etniskie un citi kritēriji) ierobežots zemes gabals, bet arī dabas, sociālie un ekonomiskie elementi (mežs, ūdens, zeme, izrakteņu resursi utt.), kas apmierina pašvaldības vajadzības un prasības.
• Jāsecina, ka teritorija kā produkts ļauj raksturot teritoriju, kā privātpersonas sociālās un/vai ekonomiskās intereses objektu, kompleksā, kā arī ļauj atbildēt uz jautājumu: ko iegūs patērētājs, pieņemot lēmumu dzīvot un/vai veikt darbību šajā teritorijā.
• Jāsecina, ka teritorija kā produkta vieta ir viens no svarīgākajiem faktoriem darbības veiksmīgai attīstībai teritorijā. Teritorijas kā produkta vietas novērtējumam ir jābūt kompleksam, tam var būt dažādas nokrāsas un jēga atkarībā no lomas, kuru teritorija pilda tieši tagad.
• Galvenais uzdevums ir teritorijas pozitīva imidža veidošana, kura pamatā ir vēsturiski izveidojušās teritorijas pozitīvas īpašības vai arī pašlaik veidojamas teritorijas pievilcīgas īpašības.
• Jāsecina, ka teritoriālais mārketings arī Latvijā kļūst arvien populārāks, jo atsevišķas teritorijas, pilsētas un reģioni arvien vairāk sāk piedomāt pie tā, kā popularizēt noteikto teritoriju un cīnīties ar konkurenci par priekšrocībām, kas atšķir vienu pilsētu no citas.
• Pēdējos gados konkrētas teritorijas un pilsētas sāk pastiprināti piedomāt pie šo teritoriju tēliem un to attīstības iespējām, jo pilsētu personība ietekmē gan pašus iedzīvotājus, gan arī tūristus.

Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register