Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
1,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:367200
 
Author:
Evaluation:
Published: 20.10.2022.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 6 units
References: Used
Time period viewed: 2016 - 2020 years
Extract

"Restorāna 3" autori izvēlējušies forest food kulināro virzienu, jeb latviskojot- no dabas sarūpētu ēdienu bez agresīvas rūpnieciskas iejaukšanās. Ja īsi, tad tajā dominē sezonāli un dabīgi produkti- pašu gādātas ogas, sēnes, garšaugi, dārzeņi, zivis, gaļa- viss ir īsts un patiess ("Restorāns 3", 2016).
Ēdienos arvien vairāk tiek lietotas dabas dotās veltes (Ēdienu karte, 2018), kuru augšanas procesos nav iejaucies cilvēks un industrializācija, izmantojot dabas veltes, tiek ievēroti liegumi un samērība, lai dabā uzturētu daudzveidību, ar pastiprinātu vērību tiek izvēlēti tie produkti, kuru sertifikātos ir norādes uz principiem, kas apstiprina produktu izcelsmi atbilstoši atbildīgas audzēšanas un zvejas normām. Gatavojot ēdienus, tiek pievērsta uzmanība, lai produkti tiktu izmantoti pilnībā, lai no produktiem tiktu paņemts maksimālais (Par mums, 2018). Restorāns piedāvā mūsdienu pasaules kulinārijas atspoguļojumu, izmantojot ekoloģiski un dabīgi audzētus produktus (45 garšas piedzīvojumi par īpaši izdevīgu cenu Rīgas restorānu nedēļā, 2018).…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register