Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:264516
 
Author:
Evaluation:
Published: 15.01.2010.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Plusi
a.Drogas ir efektīva reklāma. Drogas pievilina savus klientus ar pastāvīgām reklāmām, akcijām, kuras krāšņi attēlotas veikalu skatlogos, reklāmu bukletos, TV un radio reklāmu translācijas un presē. Tāpat Drogas nemitīgi piedāvā dažāda veida loterijas, ar visdažādākā apjoma laimestiem. Tas viss veiksmīgi pievilina klientus.
b.Pircējam ieejot veikalā ir iespēja iegādāties visa veida preces. Drogas koncentrējas tikai uz health & beauty tirdzniecības sektoru, kuru tas veiksmīgi arī ir iekarojis, kā arī Drogas ir daudzu šo preču Bredu (ko paši arī nereti uzsver) vienīgie izplatītāji Baltijā, tādēļ pircējs ir ar augstu pārliecību, ka ejot uz Drogām viņš apmierinās savu kāri un nevajadzēs citos veikalos iegriezties pēc šāda veida precēm.
c.Mūsu izvēlētajā veikalā, mājsaimniecības preces ir atdalītas no skaistumkopšanas līdzekļiem. Drogās, kas atrodas veikalā krasāk nodalītas preces, kas domātas cilvēkiem ar dažādām interesēm, piemēram, ir uzskats, ka cilvēks (sieviete), kas veikalā iegriezīsies, pēc veļas pulvera un grīdas birstēm diez vai izrādīs pastiprinātu interesi par ķermeņa losjoniem vai lūpu krāsām. Tādā veidā novēršot vairāk drūzmēšanos, jo cilvēki vairāk uzturas vienā preču vietā. Pretējs efekts tika novērots GC Drogās, kur plaukti ir daudz plašāk izvietoti, bet preces ir rindas kārtībā.…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register