Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
0,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:315006
 
Author:
Evaluation:
Published: 07.01.2013.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Time period viewed: 2011 - 2015 years
Extract

Secinājumi
Salīdzinot Baltic Beach Hotel un Jurmala SPA Hotel, es varu teikt to, ka Baltic Beach Hotel ir izteikti augstākas kvalitātes nekā Jurmala SPA Hotel un man personīgi arī vairāk patika Baltic Beach Hotel. Baltic Beach Hotel ir augstākas prasības pret apkalpojošo personālu, tāir lielāka, greznāka un iespaidīgāka, tajā ir sakoptāks, ir lielāks papildpakalpojumu piedāvājums un personals ir laipnāks un smaidīgāks nekā Jurmala SPA Hotel.
Savukārt, pirmais, kas samulsināja Jurmala SPA Hotel bija tas, ka recepcijas darbinieki nebija vienādās formās un sievieta, kas vadīja mūsu ekskursiju nebija smaidīga un nevēlējās atbildēt uz visiem mums interesējošiem jautājumiem. Arī numuriņos mēs atradām daudz putekļus un vienā uzlabotajā standarta numuriņā vannasistabas atvilknē mēs atradām matus, kuri nebija novākti. Kad mēs to pateicām mūsu gidei viņa nezināja ko mums atbildēt un attaisnojās ar to, ka viesnīcā ir pārāk daudz numuriņu, lai visi būtu ideāli sakopti. Šajā viesnīcā mums netika parādīti visi numuriņu veidi un arī Wellnes centru mēs redzējām tikai caur logu, kuram priekšā bija žalūzijas. Mēs pat nevarējām apskatīt to no iekšpuses un arī nekas daudz mums netika par to pastāstīts.
Ja man būtu jāizvēlas, uz kuru no viesnīcām doties, es noteikti izvēlētos Baltic Beach Hotel, jo tajā ir atsaucīgāks un smaidīgāks personāls un lielāka kārtība un stingrība.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register