Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
5,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:298287
 
Evaluation:
Published: 05.10.2007.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Aptauja par cenu politikas nozīmi noieta veicināšanā un tās analīze
Lai noteiktu kāda ir dažādu uzņēmumu klientu – patērētāju uzvedību pie dažādām cenu politikām, tika izstrādāta aptauja „Klientu uzvedība dažādās situācijās, cenu politikas ietekmē”. Tika piedāvātas situācijas, kurās aptaujas dalībnieks iejūtas un reaģē uz piedāvājumiem, tādējādi sniedzot atbildes. Kopā aptaujāti tika 100 cilvēki - 50 sievietes un 50 vīrieši. Aptaujas periods: 01.05.2007-31.05.2007. Sastādītā aptauja sastāv no šādas informācijas, situācijām un jautājumiem, kuri ievietoti 1. pielikumā.
Katra jautājuma pamatā autors iekļāva apslēptu domu cenu politikas ietvaros, kuru aptaujas dalībnieks akceptē pieņemot noteikumus vai noraida izvēlēto politiku. Autors veica aptaujas analīzi un apkopoja rezultātus. Jāpievērš uzmanību ietvertās cenu politikas nozīmei noieta veicināšanā. Aptaujas mērķis ir uzzināt aptaujas dalībnieku viedokli par to, cik liela ir cenu politikas ietekme un nozīme produkta noieta veicināšanā. Visas analīzē iekļautās diagrammas ir autora veidojums.1. Jūs ieejat veikalā un Jūsu uzmanību piesaistījušas 2 ļoti līdzīgas preces. Viena prece maksā Ls 1,99, savukārt otra – Ls 2,00. Kuru no precēm nopirksiet?
Apslēptā doma: Nosakot produkta cenu Ls 1,99, cilvēkiem rodas uzskats, ka šī prece pieder pie Ls 1 preču grupas, savukārt otra prece – ievietojama Ls 2 preču grupā Tādēļ - kaut vai viena santīma atšķirība spēj mudināt cilvēku nopirkt lētāko no abiem produktiem. …

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register