Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:295243
 
Evaluation:
Published: 20.10.2005.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Vislielākā SIA „___” vērtība ir darbinieki. Tāpēc uzņēmums daudz domā par savu darbinieku apmierinātību, meklējot aizvien jaunus, progresīvus personāla motivēšanas veidus.
SIA „____” veido un attīsta ilgtermiņa darba attiecības ar sava uzņēmuma darbiniekiem. SIA „_____” mērķis ir piesaistīt labākos speciālistus, ko piedāvā darba tirgus, vienlaikus rūpējoties par esošā personāla profesionālo izaugsmi. Atlasot darbiniekus, tiek ņemta vērā ne tikai atbilstība vakantajam amatam, bet arī darbinieku nākotnes izaugsmes potenciāls uzņēmumā. Darbinieku atlases process ir objektīvs un sistemātisks, dodot vienādas iespējas visiem kandidātiem. Personāla plānošana un atlase ir personāla departamenta vadītājas tiešais pienākums. Lai nodrošinātu vispārēju uzņēmuma personāla potenciāla apzināšanu, piemērotu atlases un novērtēšanas metožu izmantošanu un taisnīgu atlases procesa organizēšanu, personāla departamenta darbinieki kopā ar uzņēmuma vadītāju vienmēr piedalās atlases un apstiprināšanas procesā. Pieņemot jaunus darbiniekus, viņi tiek iepazīstināti ar pamatinformāciju par uzņēmumu – vēsturi, misiju, stratēģiju, darba norisi un kārtību.
SIA „____” uzskata, ka darbinieku zināšanu, spēju un kompetences padziļināšana ir svarīgi faktori ilgtermiņa panākumiem. SIA „____” iegulda līdzekļus personāla attīstībā, lai saglabātu un palielinātu uzņēmuma konkurētspēju. Viena no būtiskākajām saiknēm uzņēmuma un darbinieka attīstības procesā ir darba rezultātu novērtējums. Veiksmīgai attīstībai ir ļoti svarīgi saņemt atsauksmes par labi padarītu darbu, kā arī priekšlikumus par vēlamajiem uzlabojumiem. Katram darbiniekam, kura sniegums nav bijis apmierinošs, ir jādod iespēja to uzlabot. Katrs teicams sniegums ir pelnījis atzinību.…

Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register