Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ

Great deal: today with a discount!

Regular price:
2,49
You save:
0,32 (13%)
Discounted price*:
2,17
Purchase
Add to Wish List
ID number:547841
Evaluation:
Published: 27.06.2016.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
Time period viewed: 2016.g. - 2016.g.
Extract

• Cukuru summārās noteikšanas metodes.
o Īpaša nozīme reducimetriskajām merodēm, kurās tiek izmantota dažādu cukuru reducējošā iedarbība ar smagu metālu (vara) sāļu šķīdumiem.
o Glik.un frukt.pusacetālu formā.
• Tieši reducējošo cukuru reducimetriska noteikšana pirms inversijas ar Lufa- Šorla metodi:
o Cukuri, cukuru prod.,cukura šķīdumi, cukuru saturoši pp., augļu sulas, augļu sulu dzērieni, dārzeņu produkti, vīni.
o Galvenie reduecējošie monosaharīdi – glik un frukt. Disahar.-laktoze un maltoze.
• Kopējā reduc.cukuru reducimetr.noteikšana pēc inversijas
o Saharoze – visbiežāk sastopamais cukurs pp.
o Saharoze nav reducētāja.
o Saharozes inversijā no tās rodas glik un frukt.(invertcukurs)

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −2,59 €
Work pack Nr. 1354625
Load more similar papers

Send to email

Your name:

Enter an email address where the link will be sent:

Hi!
{Your name} suggests you to check out this Atlants.lv paper on „Konspekts par pārtikas produktu uzturvērtības noteikšanu”.

Link to paper:
https://eng.atlants.lv/w/547841

Send

Email has been sent

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register