Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:803632
 
Author:
Evaluation:
Published: 04.04.2022.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Used
Time period viewed: 2016 - 2020 years
2021 - 2025 years
Extract

Tims Kuks iepriekš mīlēja lielīties ar to, cik daudz Android lietotāju pārgāja uz iPhone, taču pēdējos gados viņš neatbildēja pat tad, kad viņam uzdeva tiešu jautājumu. Kāpēc? Nav ar ko lielīties, pārdošanas apjomi samazinās.( https://mobile-review.com/articles/2020/apple-strategy-2020.shtml)
Un tagad mēs varam atbildēt uz galveno jautājumu, kāpēc Tims Kuks to dara un kāpēc produkti ir tik viduvējas kvalitātes ar tik augstām izmaksām. Atbilde slēpjas faktā, ka Apple produkts ir nauda, nevis viedtālruņi vai kaut kas cits. Šī ir spēle biržā, akciju pārdošana un tai sekojošā izpirkšana, sava veida finanšu piramīda. Produkts šajā gadījumā ir dziļi sekundārs, tas nav tik svarīgs. Ko mēs redzam.( https://mobile-review.com/articles/2020/apple-strategy-2020.shtml)
Ko Apple nozīmē 2020. gads? Šis ir ūdensšķirtnes gads, kurā neizdosies Tima Kuka stratēģija palielināt uzņēmuma akcijas, uzlabot finanšu rādītājus bez jēgpilnas pamatprodukta attīstības. Akciju tirgus gandrīz nav reaģējis uz jauno ekonomisko realitāti, šī uzpūstā burbuļa kritums vēl ir priekšā. Un Apple kā galvenais tirgus dalībnieks cietīs vairāk nekā citi uzņēmumi (šobrīd uzņēmums, gluži pretēji, izskatās labāk nekā citi, akcijas krītas mazāk nekā jebkurš konkurents).
Tima Kuka stratēģija ilgtermiņā varētu darboties tikai vienā gadījumā - ja uzņēmums saglabātu iPhone un citu produktu kvalitāti konkurentu līmenī vai nebūtu spēcīgas nobīdes un nebūtu globālu krīžu. Bet Apple nespēja izdarīt pirmo, un krīze šīs problēmas tikai atklāja. Un Apple krituma temps paātrinās, uzņēmums jutīsies daudz sliktāk nekā tā tiešie konkurenti 2020. gadā. Šis nav Apple laiks.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register