Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
21,48 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:746292
 
Author:
Evaluation:
Published: 22.09.2006.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 12 units
References: Used
Extract

Sabiedriskā ēdināšana – ir viena no tautsaimniecības nozarēm, un galvenie tās uzdevumi ir ēdienu gatavošana, realizācija un patēriņš. Es izvēlējos restorānu nozari tādēļ, ka, manuprāt, tā ir viena no interesantākajām uzņēmējdarbības sfērām un ietver sevī daudz neizmantotu ideju un iespēju, kā arī nepiepildītu patērētāju vēlmju.
Ikviena uzņēmuma galvenais mērķis ir gūt peļņu uzņēmējdarbības rezultātā. Darbs ar produktu ir svarīgs mārketinga ierocis cīņā ar konkurentiem, tāpēc liela nozīme ir jaunu preču un produktu ieviešanai.
Jebkurš uzņēmējs cenšas mazināt konkurenci un nepieļaut piederošās tirgus daļas samazināšanos, bet, tā kā vairumā gadījumu tirgus ir piesātināts ar preci, ir grūti to realizēt, nepieliekot nekādas pūles. Viens no efektīvākajiem, bet arī grūtākajiem veidiem tādā situācijā ir jauna produkta izstrāde.
Šodien sabiedriskas ēdināšanas tirgus Rīgā ļoti attīstīts un daudzveidīgs. Restorānu, kafejnīcu, bistro, bāru, klubu to skaits palielinās ar katru gadu. Šādos konkurences apstākļos grūti izdzīvot pat lielam biznesam. Sabiedriskas ēdināšanas uzņēmumi izmanto visas iespējas klienta piesaistīšanai un noturēšanai. …

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register