-
Restorāna biznesa plāns
Nr. | Chapter | Page. |
1. | Idejas apraksts un uzņēmuma raksturojums | 3 |
1.1. | Pamatinformācija par uzņēmumu | 3 |
1.2. | Uzņēmuma mērķu koks | 3 |
1.3. | Uzņēmuma finanšu informācija | 4 |
1.4. | Uzņēmuma produkta raksturojums | 4 |
1.5. | Produkta realizācijas kanāli un tirdzniecības veicināšanas pasākumi | 5 |
2. | Resursu un personāl plānošana, risku novērtēšana | 6 |
2.1. | Izmantotie resursi | 6 |
2.2. | Personāl plānošana | 7 |
2.3. | Risku novērtēšana | 7 |
3. | Finanšu plāns | 9 |
3.1. | Naudas plūsmas plāns tuvākajam gadam | 9 |
3.2. | Izmaksu plāns | 10 |
3.3. | Peļņas zaudējumu aprēķins | 11 |
3.4. | Dibināšanas un gada noslēguma bilance | 11 |
4. | Biznesa idejas novērtējums | 12 |
4.1. | Likviditātes rādītāji | 12 |
4.2. | Finanšu struktūras | 12 |
LITERATŪRAS SARAKSTS | 13 |
1.3. Uzņēmuma finanšu informācija
Starta kapitāls – 35 000€ - tiks ņēmts no dibinātāja krājumiem un jau iepriekš iegādātām iekārtām. Visi līdzekļi darbības uzsākšanai tiks izmantoti tikai no šī avota.
Tas tiks iztērēts visām nepiecišamajām vajadzībām, jo pirmā gada laikā nav plānoti ieņēmumi no produkcijas ražošanas un pārdošanas.
1.4. Uzņēmuma produkta raksturojums
„GF Lunch” sniegs klientiem diētiskās ēdināšanas pakalpojumus. Šim uzņēmumam būs konkrētas priekšrocības citu līdzīgu darbību priekšā.
Restorāna ēdienkarte ietver tikai naturālos bezglutēna produktus. Aizvien populārāks kļūst veselīgais dzīvesveids, tādēļ aizvien izplatītāks un pieprasītāks kļūst šāda veida ēdiens, kurš pagaidām mūsu valstī nav sastopams bieži.
Visa gada garumā Rīgu apmeklē liels tūristu skaits no dažādām valstīm. Ar iepriekšējo pieteikumu mūsu restorāns varētu piedāvāt lielākam cilvēku skaitam pilnu brokastu/pusdienu/vakariņu servisu par īpaši pievilcīgām cenām.
Ēdienkarte ir piemērota jebkura vecuma klientiem un restorāna telpas ar komfortu dizainu patiks ikvienam.
Apmeklētāju skaits dažādās gada sezonās var būs atšķirīgs, tāpēc iepriekš vajag plānot apgrozāmo līdzekļu iegādi un to aptuvenā vērtību, lai vēlāk sasniegt labākus rezultātus.
Restorāna apmeklētājiem būs pieejama ēdienkarte ar šādu produktu klāstu:
Salāti (2.80 - 4.90 €)
Aukstās uzkodas (0.90 – 2.15 €)
karstās uzkodas (1.60 – 3.30 €)
zupas (1.75 – 3.40 €)
…
„GF Lunch” sniegs klientiem diētiskās ēdināšanas pakalpojumus. Šim uzņēmumam būs konkrētas priekšrocības citu līdzīgu darbību priekšā. Restorāna ēdienkarte ietver tikai naturālos bezglutēna produktus. Aizvien populārāks kļūst veselīgais dzīvesveids, tādēļ aizvien izplatītāks un pieprasītāks kļūst šāda veida ēdiens, kurš pagaidām mūsu valstī nav sastopams bieži. Visa gada garumā Rīgu apmeklē liels tūristu skaits no dažādām valstīm. Ar iepriekšējo pieteikumu mūsu restorāns varētu piedāvāt lielākam cilvēku skaitam pilnu brokastu/pusdienu/vakariņu servisu par īpaši pievilcīgām cenām. Ēdienkarte ir piemērota jebkura vecuma klientiem un restorāna telpas ar komfortu dizainu patiks ikvienam. Starta kapitāls – 35 000€ - tiks ņēmts no dibinātāja krājumiem un jau iepriekš iegādātām iekārtām. Visi līdzekļi darbības uzsākšanai tiks izmantoti tikai no šī avota. Tas tiks iztērēts visām nepiecišamajām vajadzībām, jo pirmā gada laikā nav plānoti ieņēmumi no produkcijas ražošanas un pārdošanas.
-
Biznesa plāns
Business Plans9 Marketing, Advertising, Tourism, Traveling, Business
- Restorāna biznesa plāns
- SIA “Verga“ biznesa plāns
-
You can quickly add any paper to your favourite. Cool!Uzņēmuma "X" biznesa attīstības plāns
Business Plans for secondary school19
-
Biznesa plāns
Business Plans for secondary school20
-
SIA "Sindi" biznesa plāns
Business Plans for secondary school19
-
Biznesa plāns lopkopībā
Business Plans for secondary school20
-
Biznesa plāns augstskolai
Business Plans for secondary school15