Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
5,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:299208
 
Author:
Evaluation:
Published: 03.01.2018.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 4 units
References: Not used
Time period viewed: 2016 - 2020 years
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
1.  Idejas apraksts un uzņēmuma raksturojums    3
1.1.  Pamatinformācija par uzņēmumu    3
1.2.  Uzņēmuma mērķu koks    3
1.3.  Uzņēmuma finanšu informācija    4
1.4.  Uzņēmuma produkta raksturojums    4
1.5.  Produkta realizācijas kanāli un tirdzniecības veicināšanas pasākumi    5
2.  Resursu un personāl plānošana, risku novērtēšana    6
2.1.  Izmantotie resursi    6
2.2.  Personāl plānošana    7
2.3.  Risku novērtēšana    7
3.  Finanšu plāns    9
3.1.  Naudas plūsmas plāns tuvākajam gadam    9
3.2.  Izmaksu plāns    10
3.3.  Peļņas zaudējumu aprēķins    11
3.4.  Dibināšanas un gada noslēguma bilance    11
4.  Biznesa idejas novērtējums    12
4.1.  Likviditātes rādītāji    12
4.2.  Finanšu struktūras    12
  LITERATŪRAS SARAKSTS    13
Extract

1.3. Uzņēmuma finanšu informācija
Starta kapitāls – 35 000€ - tiks ņēmts no dibinātāja krājumiem un jau iepriekš iegādātām iekārtām. Visi līdzekļi darbības uzsākšanai tiks izmantoti tikai no šī avota.
Tas tiks iztērēts visām nepiecišamajām vajadzībām, jo pirmā gada laikā nav plānoti ieņēmumi no produkcijas ražošanas un pārdošanas.
1.4. Uzņēmuma produkta raksturojums
„GF Lunch” sniegs klientiem diētiskās ēdināšanas pakalpojumus. Šim uzņēmumam būs konkrētas priekšrocības citu līdzīgu darbību priekšā.
Restorāna ēdienkarte ietver tikai naturālos bezglutēna produktus. Aizvien populārāks kļūst veselīgais dzīvesveids, tādēļ aizvien izplatītāks un pieprasītāks kļūst šāda veida ēdiens, kurš pagaidām mūsu valstī nav sastopams bieži.
Visa gada garumā Rīgu apmeklē liels tūristu skaits no dažādām valstīm. Ar iepriekšējo pieteikumu mūsu restorāns varētu piedāvāt lielākam cilvēku skaitam pilnu brokastu/pusdienu/vakariņu servisu par īpaši pievilcīgām cenām.
Ēdienkarte ir piemērota jebkura vecuma klientiem un restorāna telpas ar komfortu dizainu patiks ikvienam.
Apmeklētāju skaits dažādās gada sezonās var būs atšķirīgs, tāpēc iepriekš vajag plānot apgrozāmo līdzekļu iegādi un to aptuvenā vērtību, lai vēlāk sasniegt labākus rezultātus.
Restorāna apmeklētājiem būs pieejama ēdienkarte ar šādu produktu klāstu:
Salāti (2.80 - 4.90 €)
Aukstās uzkodas (0.90 – 2.15 €)
karstās uzkodas (1.60 – 3.30 €)
zupas (1.75 – 3.40 €)

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −6,98 €
Work pack Nr. 1363580
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register