Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:552886
 
Author:
Evaluation:
Published: 15.07.2020.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 5 units
References: Not used
Extract

Produktu cenu līmenis ir atšķirīgs – ir produkti, kurus atļauties var patērētāji ar zemākiem ienākumiem, bet ir arī ekskluzīva rakstura produkti ar augstākas kvalitātes sastāvu, pievilcīgāku iepakojumu par augstākām cenām.
Spodrības produkcija ir viegli pieejama, jo to var iegādāties gan Latvijā visizplatītākajos mazumtirdzniecības veikalu tīklos, kur tos var apskatīt realitātē, salīdzināt ar konkurentu preci un cenām, tomēr tie cilvēki, kuriem nav vēlmes to darīt mazumtirdzniecības veikalos, var produktus iegādāties interneta veikalos. Ļoti pozitīvs aspekts ir tas, ka Spodrība piedāvā savus produktus lielākos iepakojumos, kurus parasti izvēlas uzņēmumi, lai, piemēram, piepildītu šķidro ziepju dozatorus. Lielākos iepakojumos arī produktus var piedāvāt beziepakojumu veikaliem, kuri Latvijā parādījušies pirms gada, un produktu pārdot tālāk saviem klientiem, kuri vēlas tos iegādāties paši savos iepakojumos.
Ņemot vērā, ka Spodrībai ir daudz konkurentu, noteikti vajag reklamēt savus produktus un izcelt īpašības, kas tos atšķir no konkurentu precēm. Lai gan mūsdienās televīzijas reklāmas nesasniedz lielāko daļu jauniešu, viņi ir sasniedzami sociālo mēdiju lapās, kurās Spodrība arī darbojas pietiekoši aktīvi. Spodrība priekšroku dod vietnei “Facebook”, iespējams tāpēc, ka ir mazāki ierobežojumi satura formātam, kā arī ir lielāks skaits lietotāju. Uzņēmums sadarbībā ar izplatītājiem vairākas reizes gadā rīko konkursus un loterijas, kā arī sponsorē dažādus pasākumus, kuros kā balvas tiek pasnigti Spodrības produkti, kas palīdz gan uzlabot uzņēmuma tēlu, gan iepazīstināt ar savu produktu tos cilvēkus, kas iespējams produktu neiedomātos nopirkt paši.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register