Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
7,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:970654
 
Author:
Evaluation:
Published: 23.07.2007.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Darba mērķis   
  Darba uzdevums   
  Ievads   
1.  Ēdināšanas uzņēmuma raksturojums   
2.  Apmeklētāju skaita aprēķins   
3.  Sortimenta minimuma sastādīšana   
4.  Porciju skaita aprēķins   
5.  Ēdienkartes izstrāde   
5.1.  izvēles ēdienkartes izstrāde   
6.  Ēdienu tehnoloģisko karšu izstrāde   
7.  Dienā nepieciešamo izejvielu daudzuma aprēķins   
8.  Kalkulācijas aprēķins (izejvielu pašizmaksas aprēķins)   
Extract

ĒDINĀŠANAS UZŅĒMUMA RAKSTUROJUMS
SĒU izveides nepieciešamības pamatojums.
Restorāns ir tāds SĒU, kurš Jelgavā netiek pārstāvēts plašā sortimentā. Jā vēlies kaut kur aiziet un vienlaikus paēst, tad ir jāpapūlas, lai atrastu tādu vietu, kur varētu atpūsties un mierīgā atmosfērā ar klasiskas mūzikas skaņām ieturēt maltīti.
Restorāns piedāvā gan lietišķās pusdienas, gan garšīgas maltītes individuālajiem viesiem. Restorāna veidotais interjers ir gaišos pasteļa toņos radīs Jums jauku un patīkamu noskaņu.
Uzņēmuma veids, atrašanās vieta.
Restorāns „Lielupīte” atradīsies Jelgavā, pie upes Lielupe krastā, kur viesi varēs mierīgā un patīkamā atmosfērā baudīt maltīti.…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register