Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:759932
 
Author:
Evaluation:
Published: 29.11.2004.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
1.  Pārvaldības organizācijas plānošana    3
1.1.  Vēsture    3
1.2.  Organizācijas struktūra    4
2.  Personāla kvantitatīvā un kvalitatīvā plānošana    5
3.  Rezervju veidošana    8
4.  Personāla atlase un adaptācija    9
5.  Personāla apmācība    11
6.  Personāla motivēšana un organizācijas kultūras veidošana    12
7.  Personāla novērtēšana un virzība    13
8.  Personāla atalgošana    14
9.  Darba aizsardzības organizēšana    16
10.  Ieteikumi personālvadības darbam nākotnē    17
Extract

Y banka ir viena no pirmajām bankām, kas dibināta atjaunotajā Latvijas Republikā, un kopš 2000. gada 6. jūnija tās īpašniece ir Vācijas banka X, kam tagad pieder ap 98% Pirmās bankas akciju.
Piesaistot stratēģisko investoru un uzticamu partneri - X, izveidojot pieredzējušu vadības komandu, Pirmā banka radījusi stabilu pamatu turpmākai attīstībai.
2001. gada laikā divas reizes palielināts kapitāls, kā rezultātā A/s Y ieņem piekto vietu Latvijas banku tirgū pēc kapitāla un rezervju apjoma.
Bankas kapitāla un aktīvu attiecība līdzās likviditātes rādītājam raksturo tās drošību noguldītāju vērtējumā, pēc šī kritērija Pirmā banka jau ir viena no vadošajām bankām Latvijā.
X īpašnieces ir Lejassaksijas, Saksijas – Anhaltas un Meklenburgas – Rietumpomerānijas federālās zemes, kā arī attiecīgo triju federālo zemju krājbanku asociācijas. Būdama Vācijas Krājbanku asociācijas (Sparkassen-Finanzgruppe) locekle, X ir Vācijas ceturtā lielākā zemes banka (Landesbank).
Banka darbojas ne tikai tās pamatdarbības reģionā, kas aptver tādas Ziemeļvācijas federālās zemes kā Lejassaksija, Saksija – Anhalta, Meklenburga – Rietumpomerānija un Brēmene, bet arī lielākajās Vācijas pilsētās. Papildus tam bankai ir pārstāvniecības filiāles vai meitas uzņēmumi visos lielākajos starptautiskajos finansu centros.
No 1991. – 1996.g. Z,
1996. – 1997.g. Y,
1998.g. XX,
2003.gada maija X Latvija.
1998. gadā X uzsāka paplašināšanos Baltijas valstu virzienā. Šajā reģionā banka cenšas iegūt labas pozīcijas privātpersonu, kā arī juridisko personu apkalpošanas jomā.
Igaunija
2001. gadā X atvēra pārstāvniecību Igaunijas galvaspilsētā Tallinā. Jaunās Tallinas pārstāvniecības galvenais mērķis - projektu finansēšana maziem un vidējiem Vācijas uzņēmumiem, kas veic uzņēmējdarbību Igaunijā, un otrādi - atbalsta sniegšana Igaunijas firmām viņu komercdarbības aktivitātēs Vācijā.
Lietuva
X ir iegādājusies 76,01% AB Lietuvos Zemes Ukio Bankas (LZUB) - Lietuvas lauksaimniecības bankas (pēc aktīvu apjoma trešā lielākā banka Lietuvā) akciju. LZUB tiek apvienota ar X Viļņas filiāli (filiāli X atvērta 1998. gadā, tā bija pirmā Lietuvā pārstāvētā Vācijas banka). Banka piedāvā pakalpojumus gan uzņēmumiem, gan privātpersonām.
Polija
2001. gadā X pārņēma 80% MHB bankas (Mitteleuropaeische Handelsbank AG) akciju, plus vienu papildu akciju. Tādējādi X ir kļuvusi par Frankfurtē bāzētās MHB bankas, kura specializējas komercdarbībā starp Vāciju un Poliju, lielāko akcionāri X ir iesaistījusies uzņēmējdarbībā Ziemeļvalstīs kopš septiņdesmitajiem gadiem. Ziemeļvalstīs banka ir iecerējusi vairāk pievērsties korporatīvajiem klientiem un starpbanku biznesam, kā arī piedāvāt investīciju produktus. …

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −5,98 €
Work pack Nr. 1202833
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register