Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:160377
 
Evaluation:
Published: 20.10.2020.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 16 units
References: Used
Extract

NOBEIGUMS
Izglītības sistēma Latvijā pēc daudzu ekspertu un arī respondentu domām ir jāsakārto, lai nebūtu pieprasījuma pēc plaģiāta. Augstskolas šķietami un reāli darbojas pēc peļņas principa, ļaujot tajās uzkavēties studentiem, kas nevēlas strādāt godīgi un nespēj izpildīt prasības, tomēr maksā. Zema izglītības kvalitāte un korupcija galvenokārt rodas no pasniedzēju pārslogotības, kurai par iemeslu ir zemais atalgojums.
Augstskolu akadēmiskās ētikas kodeksi studentu vidū tiek uztverti kā formalitātes, nevis saistoši noteikumi. Sankcijas par plaģiātu augstskolā tiek lietotas reti, tās netiek plaši izziņotas, tāpēc rodas iespaids, ka to nav. Atalgoto studiju darbu rakstītāju darbības neierobežo neviens likums, vienīgās sankcijas, kas viņiem var draudēt, ir par nodokļu nemaksāšanu no saimnieciskās darbības.
Studentu gadījumā viņu spiedošie apstākļi vai slinkums lēmumā par devianto rīcību pārspēj iespējamās sankcijas. Studenti apvieno studijas ar darbu, neredz studiju darbu praktiskumu un interesantumu un, pasūtot studiju darbu rakstīt citam, iespējas tikt pieķertam ir tik zemas, ka risks pilnīgi noteikti šķiet tā vērts.
Arī atalgoto rakstītāju gadījumā deviances prevence nedarbojas, jo viņu spiedošie finansiālie apstākļi un vajadzība pēc interesanta darba un pašizpausmes ir pārliecinošāk par argumentiem par ētiku. Nesakārtotā izglītības sistēma dod iespējas to vainot par to, ka studentiem ir vajadzība pēc studiju darbu rakstītāju pakalpojumiem. Rakstītājiem nozīmīgās, tuvās personas, neizsaka nosodījumu, kas krietni samazina iespējas, ka viņš izjutīs kaunu. 5. Kāds ir studiju darbu rakstīšanas piedāvājums Latvijā?

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −7,98 €
Work pack Nr. 1381143
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register