Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
5,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:864087
 
Evaluation:
Published: 10.02.2012.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 6 units
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    4
  Ēdināšanas uzņēmuma raksturojums    5
  Apmeklētāju skaita aprēķins    6
  Sortimenta minimuma sastādīšana    7
  Porciju skaita aprēķins    9
  Ēdienkartes sastādīšana    11
  Ēdienu tehnoloģisko karšu sastādīšana    13
  Ēdienu sortimenta izvērtējums    20
  Dienā nepieciešamo pārtikas produktu aprēķins un kopējās izmaksas    25
  Pārtikas produktu prečziniskais raksturojums    36
  Secinājumi    37
  Izmantotā literatūra    38
Extract

Jebkurš uzņēmums uzsākot savu darbību domā par peļņas gūšanu. Lai gūtu peļņu, jānodrošina labs serviss klientiem, līdz ar to biznesa ideja gūs panākumus. Apkārtnē, kur atrodas bistro, konkurences nav, jo tuvākā apkārtnē neatrodas neviena ēdināšanas iestāde.
Ēdināšanas uzņēmuma veids ir restorāns „Chevaliers” , kurš atrodas Vecrīgā, Peldu ielā 23, viesnīcā „Ainavas Boutique Hotel”.
Mērķauditorija šim restorānam ir viesnīcas klienti un apkārt esošo biroju darbinieki. Protams, ka ir apmeklētāji, kas vienkārši tāpat vien garām ejot ieiet padzert tēju un paēst. Tā kā ir iespēja ēdienu paņemt līdz, tad cilvēki to arī izmanto. Piemēram, lai savā darba vietā vai mājās paēstu, cilvēks var pasūtīt iepriekš ēdienu līdzņemšanai vai arī nopirkt uz vietas un paņemt līdz.
Restorāna kopējais vietu skaits ir 40. Pie viena galda var sēdēt 2-6 cilvēki.
Ēdināšanas uzņēmuma darba laiks ir no 1200 – 2300. Virtuves darba laiks ir no 1000 - 2230.
Galveno ēdienu, dzērienu grupas, ko piedāvā restorāns ir: aukstie ēdieni, zupas, siltie ēdieni, karstie dzērieni, aukstie bezalkaholiskie dzērieni, konditorejas izstrādājumi. Konditorejas izstrādājumi tiek pasūtīti, jo uz vietas netiek cepti.…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register