Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
6,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:390623
 
Author:
Evaluation:
Published: 19.04.2010.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 9 units
References: Not used
Time period viewed: 2000 - 2010 years
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
1.  Ēdināšanas uzņēmuma raksturojums    4
2.  Apmeklētāju skaita aprēķins    6
3.  Sortimenta minimums sastādīšana    8
4.  Porciju skaita aprēķins    10
5.  Ēdienkartes sastādīšana    12
5.1.  Izvēles ēdienkartes sastādīšana    12
6.  Ēdienu tehnoloģisko karšu izstrāde    15
7.  Kalkulācijas aprēķins (izejvielu izmaksu aprēķins)    36
8.  Ēdienu sortimenta izvērtējums    37
9.  Dienā nepieciešamo izejvielu daudzuma aprēķins    40
10.  Izejvielu prečziniskais raksturojums    43
  Kopsavilkums    50
  Izmantotā literatūra    51
Extract

Ventspils ir starptautiski atzīts izglītības, zinātnes, kultūras un sporta centrs, kā arī strauji attīstīta pilsēta. Ventspili bieži apmeklē gan vietējie, gan citu valstu tūristi.1 Tāpēc restorāns „Azur” netālu no jūras, tiem, kas ieradušies ekskursijā uz Ventspili, varētu būt īstais veids kā izbaudīt ostas pilsētas burvību. It īpaši vasarā šāds restorāns varētu būt iecienīts ne tikai atpūtnieku, bet arī vietējo iedzīvotāju vidū, kur tie varētu baudīt gardas jūras veltes, reizē arī izjūtot jūras tuvumu un baudot tās ainavu.
Šāds restorāns Ventspilī varētu veiksmīgi funkcionēt un attīstīties, jo nav tiešu konkurentu, ir tikai līdzīgi ēdināšanas uzņēmumi, un tā varētu būt saistoša atpūtas vieta gan tūristiem, gan vietējiem iedzīvotājiem.
Uzņēmums atradīsies netālu no Ventspils akvaparka, netālu no jūras - Medņu ielā 19, Ventspils.
Restorāns „Azur” tiks veidots kā atklāta tipa ēdināšanas uzņēmums. Apkalpošana notiks ar viesmīļiem – pilna apkalpošana.
Mērķgrupa – gan tūristi, gan Ventspils vietējie iedzīvotāji, viesi, kas vēlas izbaudīt jūras veltes, vidējais vecums no 25 – 50 gadiem.
Restorānā būs 70 sēdvietas. Tajā būs 3 telpas. Viena viesiem, kas vēlas ieturēt maltīti sēžot pie divvietīgiem vai četrvietīgiem galdiņiem, otra telpa, kuras centrā garš galds un apkārt tam sēdvietas aptuveni 10 – 15 cilvēkiem (šāda telpa piemērota lielākām kompānijām), kā arī telpa viesiem, kuri smēķē.
„Azur” būs atvērts no plkst. 11.00 – 23.00, bet restorāna virtuve no 10.30 - 22.30.
Tiks piedāvāti svaigi un pasakaini garšīgi jūras produkti, izsmalcinātas uzkodas, lieliska zivju ēdienu izvēle, tomēr ēdienu klāsts būs plašs, tiks pārstāvētas visas ēdienu grupas, lai ikviens apmeklētājs varētu izvēlēties sev tīkamāko. Viesmīļi arī palīdzēs viesiem izvēlēties katram ēdienam piemērotāko vīnu. Dzērienu kartē uzsvars tiks likts uz vīna kartes izstrādi, tiks piedāvāti dažādi bezalkoholiskie aukstie un karstie dzērieni.
Gada siltajos mēnešos varēs paēst atklātajā terasē. Restorānā aptuveni vienu reizi mēnesī tiks rīkotas tematiskās ballītes, pasākumi, kuros viesi varēs izklaidēties, pamieloties, iedzert, uzdejot un klausīties mūziku. Deju zāle būs aprīkota ar augstas kvalitātes skaņu un gaismas aparatūru. Restorāns arī apkalpos svinības, banketus, seminārus, prezentācijas un citus tamlīdzīgus pasākumus.…

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −6,98 €
Work pack Nr. 1111825
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register