Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:885306
 
Author:
Evaluation:
Published: 03.09.2006.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
Extract

SIA „X” ir dibināta 2000.gada 18.septembrī. Uzņēmumam ir trīs stratēģiskās darbības virzieni – Fiksēto telekomunikāciju Tīklu risinājumi, kas ietver ārējo telekomunikāciju un elektro tīklu projektēšanu, izbūvi un apkalpošanu; Bezvadu Tīklu risinājumi, kas ietver bezvadu datu un balss pārraides tīklu projektēšanu, iekārtu uzstādīšanu un apkalpošanu; Iekšējie jeb Uzņēmumu risinājumi, kas ietver dažādus vājstrāvas sistēmu risinājumu izstrādi, ieviešanu un apkalpošanu. Uzņēmumā strādā vairāk kā 20 speciālistu. Ir izveidots stabils un pārdomāts vadības mehānisms, kā arī materiālā bāze

Organizācijas struktūra

Šobrīd uzņēmuma struktūra ir veidota klasiskā (tradicionālā) veidā: atbilstoši organizācijas funkcijām. Šādas struktūras pamatā ir darbinieku apvienošana pēc līdzīgiem pamatuzdevumiem (funkcijām). Dažām funkcijām horizontālā diferencēšana nav izteikta un darbinieki veic vairākus uzdevumus. Personāls uzņēmumā dalās četrās daļās:
1.augstākā līmeņa vadītājs,
2.vidējā līmeņa vadītāji,
3.pirmā līmeņa vadītāji,
4.zemākā līmeņa darbinieki.
Izpilddirektors firmā ir augstākā līmeņa vadītājs un atbild par uzņēmuma svarīgāko lēmumu pieņemšanu un to izpildi. Lielāko darba laika daļu viņš velta ilgtermiņa plānu izstrādāšanai un nes atbildību par visa uzņēmuma darbu.
Vidējā līmeņa vadītāji uzņēmumā ir pārdošanas direktors, projektu realizācijas nodaļas vadītājs, projektēšanas nodaļas vadītājs, biroja un personāla vadītāja, galvenā grāmatvede, kuri gatavo informāciju augstākā līmeņa vadītājam.
Pirmā līmeņa vadītāji ir projektu vadītāji, vecākais vājstrāvas sistēmu tehniķis, projektu asistente, vecākais projektēšanas inženieris, elektroapgādes projektu vadītājs, kas kontrolē darba uzdevumu izpildi.…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register