Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:535247
 
Evaluation:
Published: 01.02.2022.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  IEVADS    2
1.  PĀRTIKAS ĶĪMIJA    3
1.1.  Pārtikas ķīmijas praktiskā un teorētiskā nozīme    3
1.2.  Pārtikas ķīmijas galvenie sastāvelementi    3
2.  PĀRTIKAS ĶĪMIĶA SPECIALITĀTE    4
2.1.  Pārtikas ķīmiķa darba apraksts    4
2.2.  Profesijā izmantojamas metodes    5
3.  PROFESIJAS PERSPEKTĪVAS NĀKOTNĒ    6
  KOPSAVILKUMS    7
  ATSAUCES    8
Extract

Pašreizējās tehnoloģijas un sistēmas tiks pārveidotas un uzlabotas, nākotnē nepārtraukti tiks izgudrotas jaunākas tehnoloģijas un iekārtas.1 Cilvēce nākamajos 30 – 40 gados saskarsies ar milzīgiem izaicinājumiem, piem., ilgtspējības nodrošināšana intensīvākas preču plūsmas apstākļos, pārtikas drošība un jauno piedevu, minerālmēslojumu izmantošana. Pārtikas ķīmiķi ir vieni no tiem, kas tiks aicināti risināt problēmas, lai nodrošinātu cilvēces nākotni.

KOPSAVILKUMS
Apkopojot visu iepriekš minēto, pārtikas ķīmija ir plaša mūsdienu ķīmijas nozare, kas turpina attīstīties vairākos virzienos kā jaunu ražošanas tehnoloģiju izveide, videi draudzīgu pārtikas iepakojamo materiālu ieguvi, pārtikas drošība un ilgtspējīga attīstība.
Pārtikas ķīmija ir zinātne, kas pēta pārtikas izejvielu un produktu uzbūvi, sastāvu un tās savstarpējās pārvērtības. Pārtikas ķīmiķis, izmantojot zināšanas ķīmijā, mikrobioloģijā u.c. inženierzinātnēs, kā arī modernas analītiskās, organiskās un fizikālās ķīmijas metodes, pēta un modificē procesus, kas notiek pārtikas pārstrādes, iepakošanas un glabāšanas laikā. Ir nepieciešamas labas priekšzināšanas ķīmijā, bioķīmijā, botānikā, zooloģijā, fizioloģijā un molekulārajā bioloģijā, kas ir galvenie kritēriji, lai izprastu pārtikas ķīmiju.
Pārtikas ķīmiķis ir pieprasīta un aktuāla profesija, kuras pārstāvjiem ir iespējama integrācija citās zinātnes nozarēs.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register